avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate balinaelena

Activitate balinaelena

Buna, se poate sa-mi trimiteti si mie subiectele, va rog frumos !!!Adresa de email alexalinaelena@yahoo.ca
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Daca are cineva grile pt OEPA va rog frumos mi le trimiteti si mie pe adresa alexalinaelena@yahoo.ca. Multumesc mult!
Cei din pitesti unde isi pot face fisa medicala, stie cineva?
Cine are grile la OEPA sa-mi trimita si mie pe mail: alexalinaelena@yahoo.ca. Va multumesc mult!
Si mult noroc la toata lumea !!!
tatianac a scris:

tatianac a scris:

alexandrei88 a scris:

Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie grilele / alexandra_tantana@yahoo.com

Multumesc frumos si spor la invatat! :)

si eu le vreau , Va rog frumos la : tatiana_calaras@yahoo.com

celor care au cerut sinteze, v-am trimis pe e-mail!!! vreau si eu spete si grile , va multumesc

Te rog trimite-mi si mie sinteze pe mail: alexalinaelena@yahoo.ca.
Multumesc mult,mult !
Aveti emotii?! Eu deja am inceput.Din ceea ce am citit in comunicat am inteles ca pe data de 8 octombrie se va da test grila din toate disciplinele iar pe 17, 18, 19 octombrie va fi sinteza. Pentru fiecare disciplina vor fi atat subiecte de teorie cat si spete?

Poate sa imi trimita si mie cineva niste sinteze,cursuri, grile pentru OEPA ? Va rog mult,mult !!! Adresa de email este alexalinaelena@yahoo.ca. Multumesc fff mult !

Universitatea de Stiinte si Arte Gh. Cristea, Bucuresti- am depus cerere pentru eliberarea dplomei de licenta. Cand am sunat la secretariat mi s-a spus ca abia dupa 2-3 septembrie mi se va putea elibera diploma pentru ca sunt in licenta si apoi pleaca in concediu.
Poate cineva sa ma ajute cu un raspuns- la dosar se poate depune adeverinta de licenta sau trebuie neaparat diploma de licenta ? Eu am luat licenta anul trecut in vara si abia la inceputul lunii septembrie o sa mi se elibereze diploma.
Se mai confrunta cineva cu aceasta problema?
Buna! Sunt o noua membra a grupului; poti sa-mi trimiti si mie sintezele, te rog mult. Adresa mea de email este alexalinaelena@yahoo.ro
Eu invat din manuale pentru examen aparute din octombrie 2011 pana in prezent.
Inca nu am gasit nici un anunt referitor la perioada de depunere a dosarelor , are cineva informatii pentru cei care care se inscriu la baroul din arges?