avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate aliceee

Activitate aliceee

Am un certificat de actionar la SIF Muntenia din 1996 care a apartinut tatalui meu, care a decedat in urma cu 15 ani. Pe cretificat scrie ca este detinatorul unui numar de 975 de actiuni nominative. Nu stiu nimic despre acest certificat, si sunt curioasa daca are vreo valoare sau daca pot face ceva cu el.
Buna ziua. Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: Pana de curand (22.06.2012) am lucrat la o firma de pariuri sportive care se pare ca a uitat ca trebuie sa plateasca salariile. Nu am primit salariul nici pe luna mai nici pe iunie. La scurt timp dupa ce eu mi-am dat demisia firma a inchis majoritatea agentiilor din Bucuresti.Am incercat atat eu cat si colegii sa aflam ce se intampla dar nu am promit nici un raspuns. Am depus si o sesizare la ITM iar raspunsul primit a fost ca aceasta problema se poate rezolva doar la judecatorie. Am hotarat impreuna cu colegii sa ii dam in judecata dar problema este ca nu stim exact cum sa procedam.Putem primii avocat din oficiu? Sau care sunt mai exact pasii de urmat?Va multumesc!