avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de actionar
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de actionar

Am un certificat de actionar la SIF Muntenia din 1996 care a apartinut tatalui meu, care a decedat in urma cu 15 ani. Pe cretificat scrie ca este detinatorul unui numar de 975 de actiuni nominative. Nu stiu nimic despre acest certificat, si sunt curioasa daca are vreo valoare sau daca pot face ceva cu el.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:13, 26 Iulie 2014
Aveti 2 posibilitati.

Va interesati direct la SIF Muntenia
[ link extern ]

"Ce se intampla cu dividendele neridicate mai vechi de 3 ani?
Conform hotararii nr. 6 a AGOA SIF MUNTENIA S.A. din 2006, dividendele neridicate restante mai vechi de 3 ani, se prescriu."

sau

Cu certificatul de mostenitor si cu actul de identitate mergeti la "Depozitarul central" si cereti un extras de cont. Sediul se afla in cladirea Xerox langa biserica amrneasca (fostul hotel Modern).

Puteti solicita informatii la tel. (021) 408.58.00

[ link extern ]
Cotatia la zi si alte informatii le puteti gasi la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire actiuni sif transilvania 1324 1324 Buna ziua am mostenit doua certificate de actionar in valoare de 975000 lei vechi la sif Transilvania, sant pe numele tatalui si mamei care au decedat , pot sa ... (vezi toată discuția)
Dividente sif muntenia silviana13 silviana13 Deoarece pentru anul 2013 SIF Muntenia nu a acordat dividente , in anul 2014 la BCR nu s-a dat si nu se stia nimic despre acest subiect. In anul 2015 , am ... (vezi toată discuția)
Sif oltenia scorpio1963 scorpio1963 Am mostenit de la bunica mea un nr. de actiuni la sif oltenia , cand am vrut sa incasez sumele cuvenite si neincasate de catre aceasta din dividende in anii ... (vezi toată discuția)