buna ziua.
mi s-a cerut sa fac un cotract de colaborare .
esential, mi s-a spus ca pot face pe persoana fizica, dar apoi mi-au cerut pe grup .
contractul , am stabilit , ca va fi intre colegiul al.odobescu si grupul c.s.amicii.
el consta in inchirierea unei sali a colegiului . nu se intreprinde chirie.
trebuie sa stipulez in contract faptul ca ma angajez sa particip la toate evenimentele la in care mi se cere prezenta , ca pregatim trupa colegiului si ca ma ocup de curatenia si integritatea salii.
cum ar trebui sa arate acest contract , un model poate cineva sa imi ofere ?
In primul rand: este permisa casatoria cu un minor ? Sau intre minori ?
Casatoria de care este vorba putand sa fie doar in acte (asta daca se poate prima intrebare ).
In al doilea rand: ati putea sa-mi dati exemple de motive temeinice ?
gandeste-te putin ce inseamna 35 de ani si o fetita de aproape 16 ani. Din cate stiu eu peste varsta de 16 ani e treaba ei ce face cu viata sa intima. Nu e o idee buna partea cu mutatul impreuna (parerea mea ) .Gandeste-te tu , fiind mai matur la ce va fi in casa ei . Parintii ei nu o vor cauta ? crezi ca e atat de simplu sa scape de acasa ? :wassat: Gandeste-te serios inainte sa te incurci cu prea multe in chestia asta :)
As vrea sa intreb daca un minor de 16 ani isi poate castiga custodia ca fiind fara tutore/parinte, mai exact , sa fie singur ? Care sunt sansele? Au fost cazuri de genul? Cel putin : cum poate un minor ce a indeplinit deja 16 ani sa se poata separa de parintii lui , acestia nefiind de acord? Orice fapt legat de acest caz ma intereseaza foarte mult.
Ar putea un minor de 16 ani sa isi dea parintii in judecata ? Ce motive trebuie sa detina pentru aceasta ?
Multumesc anticipat pentru ajutor !