Este in Germania. Dupa cate stiu in Decembrie vine acasa.. Aceste mesaje sunt trimise de pe un alt e-mail.dar tot al lui: Jul 26 3:40 PM
El:Ca asa si eu pot sa modific orice si sa il scot la imprimanta
Jul 26 3:41 PM
El:U chiar asa de prost ma crezi si oricum am un avocat beton mo mai scapat odata cand am terorizato pe o tipa din soli
Jul 26 3:41 PM
El:Ma scapa si acuma stai linistita ca banu vorbeste
2. Acest mesaj l postat pe facebook: Hai sa facem miza mai mare ofer 50 de euro la ala care ma duce la tipa asta
joi la 18:08
problema mea este urmatoare. Am cunoscut un tip pe messenger am vorbit. el e in Germania in momentul de fata. M-a intrebat de cateva ori ca daca vreau sa ma combin cu el si i-am zis nu. de mai multe ori. De ceva timp mi-a trimis cerere pe facebook.Iam acceptat-o. si iar m-a intrebat daca vreau sa ma comb cu el si i-am zis da.doar sa ma lase in pace. intre timp eu m-am combinat cu un baiat de care imi place. am pus o poza cu prietenul meu la avatar. si a vazut si tipul din Germania.dar eu si tipul din Germania nu ma intalnisem niciodata.il evitam. si acum a inceput sa ma ameninte pe facebook. ca cand vine acasa nici dumnezeu nu ma scapa. a pus o poza cu mine pe profilul lui de facebook si sub poza a scris ca cine stie sa ii dea adresa si tot despre mine, unde stau si ca el nu ramane dator. insa ieri am vazut ca a mai scris ca ofera miza 50 de euro pentru ala care zice adresa mea. Nu stiu ce sa fac.i-am dat ignor pe messenger.pe facebook.insa mi-a trimis amenintari de pe alt id. Mi-e frica, am zis sa ma lase in pace ca de nu il dau la politie, a zis ca cu banii scapa si ca un avocat la scos din tribunal ca a violat o fata in scoala.Prietenul meu zice sa stau linistita ca nu imi poate face nimica mi-a zis ca cainele care latra nu musca.Dar mi-e frica tipul mi-a zis sa imi numar zilele ca nici Dumnezeu nu ma scapa.Nu stiu ce sa fac.Ca dovada am doar mesajele cu care ma ameninta pe messenger.