problema mea este urmatoare. Am cunoscut un tip pe messenger am vorbit. el e in Germania in momentul de fata. M-a intrebat de cateva ori ca daca vreau sa ma combin cu el si i-am zis nu. de mai multe ori. De ceva timp mi-a trimis cerere pe facebook.Iam acceptat-o. si iar m-a intrebat daca vreau sa ma comb cu el si i-am zis da.doar sa ma lase in pace. intre timp eu m-am combinat cu un baiat de care imi place. am pus o poza cu prietenul meu la avatar. si a vazut si tipul din Germania.dar eu si tipul din Germania nu ma intalnisem niciodata.il evitam. si acum a inceput sa ma ameninte pe facebook. ca cand vine acasa nici dumnezeu nu ma scapa. a pus o poza cu mine pe profilul lui de facebook si sub poza a scris ca cine stie sa ii dea adresa si tot despre mine, unde stau si ca el nu ramane dator. insa ieri am vazut ca a mai scris ca ofera miza 50 de euro pentru ala care zice adresa mea. Nu stiu ce sa fac.i-am dat ignor pe messenger.pe facebook.insa mi-a trimis amenintari de pe alt id. Mi-e frica, am zis sa ma lase in pace ca de nu il dau la politie, a zis ca cu banii scapa si ca un avocat la scos din tribunal ca a violat o fata in scoala.Prietenul meu zice sa stau linistita ca nu imi poate face nimica mi-a zis ca cainele care latra nu musca.Dar mi-e frica tipul mi-a zis sa imi numar zilele ca nici Dumnezeu nu ma scapa.Nu stiu ce sa fac.Ca dovada am doar mesajele cu care ma ameninta pe messenger.
Singura soluţie este depunerea unei plângeri penale pentru ameninţare. Folosiţi ca probe acele mesaje ameninţătoare , copiaţi şi de pe pagina lui mesajul acela în care oferă recompensă în schimbul adresei dvs.
Nu se ştie niciodată cum va acţiona, chiar dacă prietenul dvs. încearcă să vă liniştească.
Depinde foarte mult in ce fel va ameninta.Ar fi bine sa citati doua mesaje.
Nu orice amenintare intruneste elementele constitutive ale infractiunii de amenintare.
O alta mare problema a dvs. o constituie si faptul ca nu se afla in Romania si politia romana nu are ce sa ii faca.
Doar daca lucrurile s-ar complica si ati pati ceva politia ar lua masuri in cooperare cu politia din Germania...daca el o fi in Germania...
Este in Germania. Dupa cate stiu in Decembrie vine acasa.. Aceste mesaje sunt trimise de pe un alt e-mail.dar tot al lui: Jul 26 3:40 PM
El:Ca asa si eu pot sa modific orice si sa il scot la imprimanta
Jul 26 3:41 PM
El:U chiar asa de prost ma crezi si oricum am un avocat beton mo mai scapat odata cand am terorizato pe o tipa din soli
Jul 26 3:41 PM
El:Ma scapa si acuma stai linistita ca banu vorbeste
2. Acest mesaj l postat pe facebook: Hai sa facem miza mai mare ofer 50 de euro la ala care ma duce la tipa asta
joi la 18:08
Urmari mesaj pe facebook
Danbz
am trimis unui var un mesaj privat pe facebook(in casuta de mesaje) in care il rugam sa isi potoleasca parintii sa nu mai spuna minciuni despre mine si familia ... (vezi toată discuția)