avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintata

problema mea este urmatoare. Am cunoscut un tip pe messenger am vorbit. el e in Germania in momentul de fata. M-a intrebat de cateva ori ca daca vreau sa ma combin cu el si i-am zis nu. de mai multe ori. De ceva timp mi-a trimis cerere pe facebook.Iam acceptat-o. si iar m-a intrebat daca vreau sa ma comb cu el si i-am zis da.doar sa ma lase in pace. intre timp eu m-am combinat cu un baiat de care imi place. am pus o poza cu prietenul meu la avatar. si a vazut si tipul din Germania.dar eu si tipul din Germania nu ma intalnisem niciodata.il evitam. si acum a inceput sa ma ameninte pe facebook. ca cand vine acasa nici dumnezeu nu ma scapa. a pus o poza cu mine pe profilul lui de facebook si sub poza a scris ca cine stie sa ii dea adresa si tot despre mine, unde stau si ca el nu ramane dator. insa ieri am vazut ca a mai scris ca ofera miza 50 de euro pentru ala care zice adresa mea. Nu stiu ce sa fac.i-am dat ignor pe messenger.pe facebook.insa mi-a trimis amenintari de pe alt id. Mi-e frica, am zis sa ma lase in pace ca de nu il dau la politie, a zis ca cu banii scapa si ca un avocat la scos din tribunal ca a violat o fata in scoala.Prietenul meu zice sa stau linistita ca nu imi poate face nimica mi-a zis ca cainele care latra nu musca.Dar mi-e frica tipul mi-a zis sa imi numar zilele ca nici Dumnezeu nu ma scapa.Nu stiu ce sa fac.Ca dovada am doar mesajele cu care ma ameninta pe messenger.
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2012
Loredana94, utilizator
Cel mai recent răspuns: Csorin , utilizator 08:45, 6 August 2012
Csorin a scris:

avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Dupa parerea mea se va NUP dar e bine sa faca plangerea.
Nu o sa vina el din strainatate ca sa fie audiat...
Nici nu cred ca ii cunoaste adreasa din strainatate pentru a fi citat.

E posibil sa aiba avocat bun dar nimic nu o impiedica pe ea sa isi angajeze un avocat si mai bun.
Chestiunea cu violul este greu de dovedit daca nu exista urme de violenta sau nu ii prinde in flagrant sau aproape in flagrant...
E posibil sa nu aiba un avocat chiar atat de tare pe cat crede el.
Probabil ca nici nu i-a luat multi bani avocatul deoarece daca ii lua multi bani nu cred ca mai facea astfel de afirmatii.
Sunt oameni care se feresc de legea penala doar ca stiu cat ii costa un avocat...si daca nu isi permit avocat stau cuminti...
De aceea, concluzia mea este ca el se afla intr-o grava eroare cu privire la avocatul sau...

Nu stiu ce sa zic , sa dai NUP , cand zici ca '' nu te mai scapa nimeni de mine '' , si altele asemenea , nu cred , eventual scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni administrative , ca urmare a lipsei pericolului social concret al unei infractiuni........( am vz un caz asemanator ) , dar daca mai are si alte asemenea mesaje , nu cred sa fie mari sanse sa dea nici macar scoatere de sub urmarire penala ..... ( prin intermediul prietenilor sai de pe facebook , organele judiciare , cred ca pot afla identitatea sa si eventual date de contact ) ....

Cand zici ca '' nu te mai scapa nimeni de mine '' , si altele asemenea , dupa cum ziceti, nimic nu duce la o concluzie concludenta de amenintare.
Poate ca pur si simplu o iubeste...si aceasta posesiune nu inseamna o amenintare...
Este prea putin ca sa reziste o acuzatie penala chiar si daca nu are un avocat supertare deoarece si instantele ar observa asa ceva...

Cat priveste zgarietura la lasata de o presupusa victima, respectiva zgarietura si urmele de sub unghile persoanei de sex feminin, acestea se pot datora si ca urmare a placerii si a pasiunii fata de presupusul suspect si nu neaparat ca urmare a unui viol...

Simpla reclamare a unui viol nu inseamna neaparat ca acesta a si avut loc...
Poate ca omul a fost nevinovat...dar el a bravat...crezand ca este viol si daca persoana de sex feminin i-a zis ca nu mai este de acord intr-un tarziu...

Omul pare ca mai mult sa o hartuie decat sa para periculos in mod real...

nu e chiar atat de simplu sa scapi dupa ce comiti o infractiune...... se iau in calcul toate datele concrete ale unei spete , relatie anterioara dintre victima si agresor , etc .....referitor la amenintare , trebuie sa fie apta sa produca o stare de temere , nu sa o produca efectiv , deci , spuse de genul , da ti mi nr ei , va dau 50 E , am mai violat o fata si am scapat cu avocatul meu super tare , numai dumnezeu te mai scapa de mine cand ajung acasa etc ,si probabil altele ( ar fi bine sa expuna cea care a postat mesajul toate mesajele pentru o parere exacta ), ( cunosc un caz , amenintare , sms , '' iti distrug masina si fetele tale raman pe mana mea dupa ce pleci in strainatate '' , si s a dat SUP si aplicare amenda administrativa in cauza ) cred ca se poate pune problema unei amenintari , indiferent ca el o iubeste sau nu , infractiunea de amenintare , se savarseste si cu intentie indirecta , si nu e o infractiunea cu mobil , sau scop special ...........deci , o poate iubi cat vrea el , daca o ameninta , raspunde penal ........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Provocarea si eroare de fapt castordo castordo Speta: Un tip o hartuieste pe o fata, dupa voce tipa il confunda cu un coleg de clasa. Prietenul fetei il loveste pe acel baiat, si primeste celebrul 73 ... (vezi toată discuția)
Urmari mesaj pe facebook Danbz Danbz am trimis unui var un mesaj privat pe facebook(in casuta de mesaje) in care il rugam sa isi potoleasca parintii sa nu mai spuna minciuni despre mine si familia ... (vezi toată discuția)
Acces neautorizat cont email deeaa5 deeaa5 Buna ziua, Prietena actuala a fostului meu prieten se pare ca ne urmareste, pe mine si pe sotul meu. Nu mai povestesc toate prostiile pe care le face femeia ... (vezi toată discuția)