avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintata

problema mea este urmatoare. Am cunoscut un tip pe messenger am vorbit. el e in Germania in momentul de fata. M-a intrebat de cateva ori ca daca vreau sa ma combin cu el si i-am zis nu. de mai multe ori. De ceva timp mi-a trimis cerere pe facebook.Iam acceptat-o. si iar m-a intrebat daca vreau sa ma comb cu el si i-am zis da.doar sa ma lase in pace. intre timp eu m-am combinat cu un baiat de care imi place. am pus o poza cu prietenul meu la avatar. si a vazut si tipul din Germania.dar eu si tipul din Germania nu ma intalnisem niciodata.il evitam. si acum a inceput sa ma ameninte pe facebook. ca cand vine acasa nici dumnezeu nu ma scapa. a pus o poza cu mine pe profilul lui de facebook si sub poza a scris ca cine stie sa ii dea adresa si tot despre mine, unde stau si ca el nu ramane dator. insa ieri am vazut ca a mai scris ca ofera miza 50 de euro pentru ala care zice adresa mea. Nu stiu ce sa fac.i-am dat ignor pe messenger.pe facebook.insa mi-a trimis amenintari de pe alt id. Mi-e frica, am zis sa ma lase in pace ca de nu il dau la politie, a zis ca cu banii scapa si ca un avocat la scos din tribunal ca a violat o fata in scoala.Prietenul meu zice sa stau linistita ca nu imi poate face nimica mi-a zis ca cainele care latra nu musca.Dar mi-e frica tipul mi-a zis sa imi numar zilele ca nici Dumnezeu nu ma scapa.Nu stiu ce sa fac.Ca dovada am doar mesajele cu care ma ameninta pe messenger.
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2012
Loredana94, utilizator
Cel mai recent răspuns: Csorin , utilizator 08:45, 6 August 2012
Catre toti tinerii : nu mai legati " prietenii " in camp virtual . Este cea mai mare prostie a internetului . Nu stiti sa comunicati decat cu o biata tastatura " insufletita " .
Nu-i mai raspunde individului . Sterge-ti adresa electronica si fa alta . Despre Facebook ce sa spun ? Nu va mai dati adrese , nume adevarate si fotografii. Acest facebook trebuie privit ca o jungla amazoniana : te aventurezi singur si sigur cazi intre " falcile pradatorilor "
Succes si fii cuminte.
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Referitor la amentintare , sunt indeplinite elementele constitutive ale infractiunii din punctul meu de vedere , iar faptul ca e plecat in strainatate e un impediment ???!!citarea in fata organelor de urmarire penala se face prin scrisoare recomandata.....iar datele de identificare cred ca se pot afla ....deci , daca as fi in locul tau , as depune plangere , si cred ca se poate rezolva.....mesajele de pe messsenger sau facebook , sunt probe , eu spun ca in cazul in care nu mai ai probe , sa il mai provoci sa mai '' produca '' altele , adica , sa te mai ameninte , si cat mai urat . Succes ! :) ( spuneai ca avocatul , la scapat anterior cand a comis o infractiune de viol , eu cred ca la ''scapat'' de niste bani probabil , pentru ca , un judecator cand are probe condamna , cand nu are , achita , deci , nu e cale de mijloc ) , s ar putea sa ai de a face cu un ''pacalici '' care ti a prins slabiciunile , dar totusi , fii prudenta......
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2012
Csorin, utilizator
Dupa parerea mea se va NUP dar e bine sa faca plangerea.
Nu o sa vina el din strainatate ca sa fie audiat...
Nici nu cred ca ii cunoaste adreasa din strainatate pentru a fi citat.

E posibil sa aiba avocat bun dar nimic nu o impiedica pe ea sa isi angajeze un avocat si mai bun.
Chestiunea cu violul este greu de dovedit daca nu exista urme de violenta sau nu ii prinde in flagrant sau aproape in flagrant...
E posibil sa nu aiba un avocat chiar atat de tare pe cat crede el.
Probabil ca nici nu i-a luat multi bani avocatul deoarece daca ii lua multi bani nu cred ca mai facea astfel de afirmatii.
Sunt oameni care se feresc de legea penala doar ca stiu cat ii costa un avocat...si daca nu isi permit avocat stau cuminti...
De aceea, concluzia mea este ca el se afla intr-o grava eroare cu privire la avocatul sau...
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Dupa parerea mea se va NUP dar e bine sa faca plangerea.
Nu o sa vina el din strainatate ca sa fie audiat...
Nici nu cred ca ii cunoaste adreasa din strainatate pentru a fi citat.

E posibil sa aiba avocat bun dar nimic nu o impiedica pe ea sa isi angajeze un avocat si mai bun.
Chestiunea cu violul este greu de dovedit daca nu exista urme de violenta sau nu ii prinde in flagrant sau aproape in flagrant...
E posibil sa nu aiba un avocat chiar atat de tare pe cat crede el.
Probabil ca nici nu i-a luat multi bani avocatul deoarece daca ii lua multi bani nu cred ca mai facea astfel de afirmatii.
Sunt oameni care se feresc de legea penala doar ca stiu cat ii costa un avocat...si daca nu isi permit avocat stau cuminti...
De aceea, concluzia mea este ca el se afla intr-o grava eroare cu privire la avocatul sau...

Nu stiu ce sa zic , sa dai NUP , cand zici ca '' nu te mai scapa nimeni de mine '' , si altele asemenea , nu cred , eventual scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni administrative , ca urmare a lipsei pericolului social concret al unei infractiuni........( am vz un caz asemanator ) , dar daca mai are si alte asemenea mesaje , nu cred sa fie mari sanse sa dea nici macar scoatere de sub urmarire penala ..... ( prin intermediul prietenilor sai de pe facebook , organele judiciare , cred ca pot afla identitatea sa si eventual date de contact ) ....
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2012
Csorin, utilizator
p.s. , nu e chiar atat de greu de dovedit violul din punctul meu de vedere , piele sub unghiile victimei de la zgarieturi , interceptari ,fire de par si multe altele........dar cred ca e mai simplu de dovedit cand victima ii lasa agresorului o urma ceva , o zgarietura etc ........
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2012
Csorin, utilizator

Alte discuții în legătură

Provocarea si eroare de fapt castordo castordo Speta: Un tip o hartuieste pe o fata, dupa voce tipa il confunda cu un coleg de clasa. Prietenul fetei il loveste pe acel baiat, si primeste celebrul 73 ... (vezi toată discuția)
Urmari mesaj pe facebook Danbz Danbz am trimis unui var un mesaj privat pe facebook(in casuta de mesaje) in care il rugam sa isi potoleasca parintii sa nu mai spuna minciuni despre mine si familia ... (vezi toată discuția)
Acces neautorizat cont email deeaa5 deeaa5 Buna ziua, Prietena actuala a fostului meu prieten se pare ca ne urmareste, pe mine si pe sotul meu. Nu mai povestesc toate prostiile pe care le face femeia ... (vezi toată discuția)