avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Dupa parerea mea se va NUP dar e bine sa faca plangerea.
Nu o sa vina el din strainatate ca sa fie audiat...
Nici nu cred ca ii cunoaste adreasa din strainatate pentru a fi citat.
E posibil sa aiba avocat bun dar nimic nu o impiedica pe ea sa isi angajeze un avocat si mai bun.
Chestiunea cu violul este greu de dovedit daca nu exista urme de violenta sau nu ii prinde in flagrant sau aproape in flagrant...
E posibil sa nu aiba un avocat chiar atat de tare pe cat crede el.
Probabil ca nici nu i-a luat multi bani avocatul deoarece daca ii lua multi bani nu cred ca mai facea astfel de afirmatii.
Sunt oameni care se feresc de legea penala doar ca stiu cat ii costa un avocat...si daca nu isi permit avocat stau cuminti...
De aceea, concluzia mea este ca el se afla intr-o grava eroare cu privire la avocatul sau...
Nu stiu ce sa zic , sa dai NUP , cand zici ca '' nu te mai scapa nimeni de mine '' , si altele asemenea , nu cred , eventual scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni administrative , ca urmare a lipsei pericolului social concret al unei infractiuni........( am vz un caz asemanator ) , dar daca mai are si alte asemenea mesaje , nu cred sa fie mari sanse sa dea nici macar scoatere de sub urmarire penala ..... ( prin intermediul prietenilor sai de pe facebook , organele judiciare , cred ca pot afla identitatea sa si eventual date de contact ) ....