Va rog sa imi spuneti daca este posibil ca sa beneficiez de compensatie lunara pentru chirie in urmatoarele conditii:
- sotul meu lucreaza in armata si a inchiriat un apartament in navodari (locul lui de munca este in localitatea constanta) si beneficiaza de compensatie lunara pentru chirie;
- eu lucrez la judecatorie in constanta si as vrea sa inchiriez un apartament in constanta (fara ca sotul sa renunte la chiria din navodari) si sa beneficez de compensatie lunara pentru chirie.
Multumesc anticipat!!!!
Si eu sunt in aceeasi situatie, oricum pana nu esti la fata locului nu faci nimic...am sunat astazi la un anunt unde scria ca inchiriaza garsoniera si de fapt era o camera intr-un apartament cu 2 camere.., pozele nu sunt reale si asa mai departe..asa ca nu te poti baza pe ce vezi pe net..
Ok , mersi mult, nah..din cate vazusem se cerea una singura , vazusem ca asa li se ceruse celor din Bucuresti si Bacau parca, dar daca trebuie 2, atunci 2 sa fie!
Buna, eu inca nu am fost sunata, vad ca marea majoritate spun ca li s-a cerut o singura recomandare de la ultimul loc de munca. Nu am gasit pe nimeni cu care sa impart chirie si nici macar chirie nu am gasit. E destul de dificil pentru ca nu am rude/cunostinte in Bucuresti...insa mai este putin timp...Ce fel de recomandari ti s-au cerut?
Buna, ati fost sunati pentru verificarea bunei reputatii? daca da, ce acte vi s-au cerut? Si daca imi puteti da un sfat referitor la cautarea unei chirii? imi puteti da niste ziare unde m-as putea uita, sau un site ok? Va multumesc!