am achizitionat de la CFR o locuinta, dar atunci cand s-a facut contractul de vanzare cumparare nu am primit si cadastru de la CFR.
in 2012 am vandut locuinta respectiva prin contract de " promisiune de vanzare-cumparare" ca fara cadastru nu se putea incheia direct vanzare-cumparare.
eu pana la data vanzarii aveam locuinta declarata la impozite si taxe, iar acum nu pot sa mai scap de ea, de fapt de impozitul platit pentru ea...ca cica cumparatorul nu o poate declara doar cu promisiunea de vanzare..
CFR-ul nu imi elibereaza cadastru!!!
am cumparat o garsoniera de curand in craiova si doresc sa ma debransez de la sistemul central de incalzire, dar cica sunt obligat sa - mi montez centrala(sau cica alta sursa de incalzire) mentionez ca pe scara nu exista separare pentru gaze acestea fiind tot la comun, deci centrala pe gaze pica din start. vreau sa ma incalzesc cu un calorifer electric, care este problema lor cu ce ma incalzesc.
Ce lege ma obliga sa-mi montez centrala?
Daca nu ma debranseaza si raman la sistemul centralizat si nu platesc, ce pot sa-mi faca atat timp cat am inregistrata cerere de debransare.