avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzare cumparare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzare cumparare

am achizitionat de la CFR o locuinta, dar atunci cand s-a facut contractul de vanzare cumparare nu am primit si cadastru de la CFR.
in 2012 am vandut locuinta respectiva prin contract de " promisiune de vanzare-cumparare" ca fara cadastru nu se putea incheia direct vanzare-cumparare.
eu pana la data vanzarii aveam locuinta declarata la impozite si taxe, iar acum nu pot sa mai scap de ea, de fapt de impozitul platit pentru ea...ca cica cumparatorul nu o poate declara doar cu promisiunea de vanzare..
CFR-ul nu imi elibereaza cadastru!!!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:34, 4 Ianuarie 2016
Este corect ce spune cumparatorul, nu o poate declara la fisc decat dupa ce o cumpara cu contract de vanzare-cumparare si devine proprietar ,staruiti ptr.obtinere cadastru, nu inteleg cum ati cumparat de la CFR fara cadastru si intabulare, fara cadastru nu va facea Cartea Funciara intabularea iar fara intabulare CFR nu putea vinde iar dvs. nu puteati cumpara,probabil ca ati cumparat mai demult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren agricol dumitru62 dumitru62 Buna ziua . In luna Iulie 2010 parintii mei au vandut un teren agricol de 1 ha cu plata pretului integral . In promisiune sa convenit ca toate cheltuielile ... (vezi toată discuția)
E obligatoriu sa intabulez sotul ca sa vand garsoniera cumparata fara el in 2004? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Am cumparat o garsoniera in 2004. Am inscris-o la fisc si am platit toate impozitele la zi. Am uitat s-o intabulez. Sotul era plecat din tara ... (vezi toată discuția)
Vinzare locuinta, lipseste intabulare Primesc mesaje contradictorii relative la problema de mai jos. Incerc sa fac ceva lumina. Incerc sa vind o locuinta si sa limitez atit deplasarile cit si ... (vezi toată discuția)