Am achizitionat un A.C conditionat de la o firma renumita. Dupa nici 2 sapt de la instalare, nu mai baga aer rece. Firma care a asigurat montajul, firma inscrisa pe lista de colaboratori ai respectivei firme, s-a deplasat la noi acasa vinerea trecuta si a constatat un defect de fabricatie al spliterului (unitatea din casa) si ne-a dat un proces verbal scris de mana pt a unul dintre magazinele firmei de la care am cumparat aparatul sa schimbam spliterul. Aici ne-au spus ca firma de montaj tb sa faca o hartie oficiala catre ei, pv-ul neavand nici o valoare, si apoi sa venim sa schimbam aparatul. Despre montajul aparatului insa nimic. Hartia de la firma de montaj nu a fost primita de firma nici pana acum (marti), desi directorul sau sustine ca a trimis-o. Suntem plimbati asa, desi am platit la timp, am fost de buna credinta si am asteptat dupa ei. Am un copil mic, care sufera de caldura (motivul achizitionarii acestui aparat) si nu ma pot folosi de A.C. vara. Cat sa astept pentru un produs in garantie, pentru care e greu sa se faca o hartie si inca nu s-a pus problema de montaj. Cum sa procedez?