Domnule, nu ai cautat unde trebuie si din pacate nimeni nu a stiut exact sau nu a fost cine sa iti spuna. Poate fi o coincidenta, dar si eu vreau sa imi depun candidatura, dar ca deputat.
Am fost direct la sediul central de la Biroul Electoral Central din Bucuresti, apoi am accesat site-ul lor, la www.bec.ro la documente la Decizia nr.2 si ai acolo si ce trebuie sa depui exact. Depui dosarul, nu se cere nicio taxa asa cum ar fi zis cativa falsi jurnalisti.
Daca este sansa sa ajungem amandoi in Parlament, as dori sa am un prieten in plus, alaturi, cat sa cunosc si obiectivele si telurile dumneavoastra.
Eu am obiective si scopuri in apararea intereselor si drepturilor cetatenilor din Romania si in beneficiul natiunii noastre. Sper ca si tu te-ai gandit sa faci ceva bun si folositor.
Unul din telurile mele ar fi sa apar invatamantul privat, in special dreptul la studiile universitare, sa poata fi accesibile in continuare fiecarui cetatean roman, pentru ca exista anumite persoane care ar dori sa desfiinteze invatamantul privat tocmai pentru ca ar fi prea multe diplome, si nu ar fi bine acest lucru pentru multe persoane de cariera, inclusiv juristi de top. Mai ales ca exista cateva Universitati de prestigiu, care formeaza si juristi capabili.
In 2015, anul trecut, la Facultatea de Studii Juridice de la Universitatea Bucuresti (la stat), a fost o concurenta masiva de peste 6000 de candidati per total, majoritatea avand mediii la BAC de peste nota 8 (peste 80 % dintre acei studenti admisi fiind persoane cu medii de 10 la BAC), iar calculand numarul de locuri disponibile, intelegi ce vreau sa spun...
Un alt exemplu: Dacă un om la tinerete a fost casatorit cu o femeie si a locuit in casa si bunurile ei si impreuna au facut un copil, la un moment dat s-au despartit si au divortat, omul a lasat totul acolo, a plecat si a luat-o de la zero realizandu-si o situatie proprie de unul singur,
La randul sau a avut un alt copil cu o femeie care a murit sau a disparut in neant,
Intrebare: Primul copil mai are drepturi asupra bunurilor de mostenit si de a se prezenta la succesiune in partea a doua de avere a celui de al doilea copil caruia i-a fost lasat totul prin testament, desi acest dintai copil nu a fost trecut in testament? Cum trebuie procedat?
Un om vrea sa faca un Testament inatacabil, care nu poate fi contestat, prin care să lase totul fiului sau, si nimic celorlalte rude (fraţi, surori), care sunt ahtiate după averi, şi ar face orice ca sa-l dezmosteneasca pe fiul omului si sa imparta intre ei totul.
Ce este de facut ? ªi mai ales cum se poate face ca Testamentul sau Succesiunea sa fie doar pentru descendent pe linie dreapta, nicidecum pentru ceilalti, alte rude.
In cazul in care apare unul de niciunde, de nicaieri, nemaicunoscut niciodata pana atunci, care sa se intituleze ca urmas, descendent, al omului, desi nu a fost trecut la testament, sa ceara ca drept de revendicare de la " tata ", si incercand, probabil, sa elimine sau sa limiteze dreptul de mostenire a mostenitorului de drept, a fiului omului respectiv, ce se poate face?
Cum trebuie formulat, cu ce acte, şi in ce ipostaze şi alte claritati, un testament şi o urmatoare succesiune, incat un om sa poata lasa averea sa numai unicului sau fiu.
Are fiul sau dreptul sa mosteneasca toata averea tatalui sau? cum se face?
contact : aici pe forum si la mail : atlanthean [aront] gmail.com