avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate andreea-emilia

Activitate andreea-emilia

Răspuns la discuția imprumut bani fara nici un act.
va multumesc tuturor pentru lamuriri.
Răspuns la discuția imprumut bani fara nici un act.
plangerea penala ar fi doar ca sa il sperii? nu poate avea nici un rezultat?
Răspuns la discuția imprumut bani fara nici un act.
in concluzie ar trebui uitata acea datorie? termenul de inapoiere nu a trecut. am vrut sa ajut persoana respectiva asa ca ne-am inteles ca poate sa-mi inapoieze lunar cat poate 100-150lei.dar nu am vazut nici 10 bani.
buna seara.in urma cu 5 ani am imprumutat o persoana cu suma de 12000 iar acum persoana respectiva nu mai recunoaste ca i-as fi dat vre-un banut.nu exista nici o hartie incheata intre noi.nici martori nu exista care sa fi vazut cum am dat bani.exista numai martori care pot zice ca persoana respectiva a recunoscut ca are sa-mi dea bani.ce pot face ca sa imi recuperez bani?pot merge in instanta? am vre-o sansa imi a recupera banutii?
Răspuns la discuția alocatie copii in italia
in primul rand va multumesc.precizez ca lucreaza ptr o firma italiana, are rezidenta,carte identitate codice fiscal, etc toate documentele. doar ca contactul de colaborare, sau mai degraba de asociat la firma nu ii mai da dreptul la arseni familiare.am facut cerere la imps si acestia ne-au zis ca nu are dreptul.harrtie care am prezentat-o in romania.totusi autoritatile noastre nu vor sa-mi dea alocatia.nici nu stiu ce sa mai fac:((nu este scris in contract absolut nimic despre asta.
va rog daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri.am 2 copii iar sotul munceste in italia, de anul trecut din aprilie eu si copii suntem in romania, am depus dosarul ptr alocatia de stat in romania iar autoritatile romane nu imi dau alocatie cu motivatia ca sotul meu are dreptul la alocatie in italia.mentionez ca din septembrie 2011 are un contract de scociat la firma.(contract in urma caruia autoritatile italiene au zis ca nu are dreptul la prestatii familiale adica alocatie).
sunt practic pasata de la un stat la altul, nici romani nici italieni nu imi acorda dreptul alocatiei de stat.ce trebuie sa fac? unde sa ma adresez?