buna seara.in urma cu 5 ani am imprumutat o persoana cu suma de 12000 iar acum persoana respectiva nu mai recunoaste ca i-as fi dat vre-un banut.nu exista nici o hartie incheata intre noi.nici martori nu exista care sa fi vazut cum am dat bani.exista numai martori care pot zice ca persoana respectiva a recunoscut ca are sa-mi dea bani.ce pot face ca sa imi recuperez bani?pot merge in instanta? am vre-o sansa imi a recupera banutii?
Nicio sansa, odata ca nu aveti acte- dovezi scrise, apoi dreptul dvs la actiune s-a prescris daca aiu trecut 3 ani de la data cand trebuia sa ii inapoieze.
Cam greu de recuperat. Fara un act greu de dovedit. Poate va este de folos acei martori care l-au auzit pe cel care va este dator ca va este dator,dar stiti cum e in ziua de azi....martori poate sa aduca si el,niste martori mincinosi.
Da, s-a terminat cu sansa de a obtine banii prin instanta.
Insistati sa va plateasca datoria sau macar o parte din ea ca sa reduceti cat se poate paguba.
Puteti incerca si o plangere penala ca sa il speriati.
in concluzie ar trebui uitata acea datorie? termenul de inapoiere nu a trecut. am vrut sa ajut persoana respectiva asa ca ne-am inteles ca poate sa-mi inapoieze lunar cat poate 100-150lei.dar nu am vazut nici 10 bani.
Recuperare datorie
Kempes48
Bună ziua. Am mare nevoie de un sfat. Acum aproape 4 ani în septembrie 2013 am împrumutat un fost coleg de serviciu cu suma de 1000 de euro. La momentul ... (vezi toată discuția)
Intrebare
sunshine83
Buna dimineatza,
Am o nelamurire: in cadrul unui proces de recuperare a unei sume de bani, se poate cere instantei sa admita proba cu telefonul ?( adica au ... (vezi toată discuția)