la tara nici eu nu as avea nimic impotriva gainilor dar cand sunt la 2 metri de geamul copilului iar acesta trebuie sa se trezeasca in fiecare dimineata pe la 5-6 si sa-si puna perna in cap pentru a mai putea dormi putin parca nu prea ma-s mai apropia de natura mai ales in centrul orasului.ba mai mult de cand i-am facut reclamatie la politie vecinului a mai adus vreo 5 gaini.unde trebuie reclamat omul asta daca politia nu o sa ia nici o masura?pentru ca am facut o reclamatie la politie acum cateva saptamani si nimic.vreau sa precizez ca acest vecin face toate sicanele astea ca sa iesim din indiviziune dar numai pe varianta care-i comvine lui altfel nici nu vrea sa stea de vorba,chestie spusa de el.multumesc pentru sfat si sper sa pot rezolva problema asta intr-un final.
rog respectuos sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns legat de o situatie foarte deranjanta in care ma aflu.locuiesc intr-o casa P+1 in care eu detin parterul casei iar vecinu etajul.curtea este in indiviziune.vecinul meu de la etaj, care nu sta aici , si-a tras un gard de toata frumusetea cu fundatie de beton si s-a apucat sa creasca gaini.l-am rugat de nenumarate ori sa-si darame gardu si sa-si ia gainile de aici fara nici-un rezultat.am copilu care doarme in camera de langa spatiul de unde si-a tras gard si se trezeste in fiecare dimineata in oracaitul gainilor.astazi m-am apucat sa-i daram gardul iar vecinu s-a dus la politie sa ma reclame.ce pot face intr-o astfel de situatie ?va rog respectuos sa ma ajutati.