avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... curte in indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

curte in indiviziune

rog respectuos sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns legat de o situatie foarte deranjanta in care ma aflu.locuiesc intr-o casa P+1 in care eu detin parterul casei iar vecinu etajul.curtea este in indiviziune.vecinul meu de la etaj, care nu sta aici , si-a tras un gard de toata frumusetea cu fundatie de beton si s-a apucat sa creasca gaini.l-am rugat de nenumarate ori sa-si darame gardu si sa-si ia gainile de aici fara nici-un rezultat.am copilu care doarme in camera de langa spatiul de unde si-a tras gard si se trezeste in fiecare dimineata in oracaitul gainilor.astazi m-am apucat sa-i daram gardul iar vecinu s-a dus la politie sa ma reclame.ce pot face intr-o astfel de situatie ?va rog respectuos sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: andrey_tanase2004 , utilizator 19:23, 19 August 2012
In mod normal daca este curtea in indiviziune, neexistand o partajare legala, nu are dreptul sa-si traga nici un gard. Pana la urma daca nu va intelegeti omeneste o sa ajungeti in instanta. Iar legat de gaini, eu am fost crescuta de bunici, la tara si era destul de placut cu toate zgomotele curtii, vaci, caini, pisici, gaini, rate, curcani, parca prea ne-am indepartat de natura!
la tara nici eu nu as avea nimic impotriva gainilor dar cand sunt la 2 metri de geamul copilului iar acesta trebuie sa se trezeasca in fiecare dimineata pe la 5-6 si sa-si puna perna in cap pentru a mai putea dormi putin parca nu prea ma-s mai apropia de natura mai ales in centrul orasului.ba mai mult de cand i-am facut reclamatie la politie vecinului a mai adus vreo 5 gaini.unde trebuie reclamat omul asta daca politia nu o sa ia nici o masura?pentru ca am facut o reclamatie la politie acum cateva saptamani si nimic.vreau sa precizez ca acest vecin face toate sicanele astea ca sa iesim din indiviziune dar numai pe varianta care-i comvine lui altfel nici nu vrea sa stea de vorba,chestie spusa de el.multumesc pentru sfat si sper sa pot rezolva problema asta intr-un final.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare posesie jack electro jack electro Buna ziua! Am cumparat o casa intr-un oras de munte. In actul de vanzare-cumparare si in actul de cadastru se specifica faptul ca terenul impreuna cu casa este ... (vezi toată discuția)
Păsările vecinului in fața porții mele ! FlorinPetrescu92 FlorinPetrescu92 Bună ziua ! Locuiesc de aproximativ 3 ani in satul Păltinișu de lângă Slobozia județul Ialomița. Peste drum de noi avem un vecin care își ține ... (vezi toată discuția)
Curte comuna Alex198613 Alex198613 Bună seara, De aproximativ 20 anii stau într-o curte comuna, aici am mai mulți vecini care dețin câini de companie (talie mica), problema este ca ... (vezi toată discuția)