avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Păsările vecinului in fața porții mele !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Păsările vecinului in fața porții mele !

Bună ziua ! Locuiesc de aproximativ 3 ani in satul Păltinișu de lângă Slobozia județul Ialomița. Peste drum de noi avem un vecin care își ține găinile aproape toată ziua la noi în poartă. Avem gardul relativ nou din fier cu brâu din zid. Toată ziua păsările lor stau la noi în în fața curții și fac o mizerie de nedescris. Strică, se găinățează, de zici că la noi în poartă e coteț acum. Am incercat sa spunem cu frumosul, i-am mai bătut apropo, la care răspunsul său a fost: ,,Vecine nu vă supărați, este domeniu public" sau ironic ,,Ceartă-te cu găinile". Poftim??! Păi ce ar fi să îmi iau și eu o vacă sau niste oi să le pun la el în poartă și la fel sa îi răspund. Am avut și noi găini și vom mai avea. Au avut și bunicii in altă localitate, au și alte familii de aici din sat, dar pe bune la nimeni nu am văzut să le lase așa aiurea cu atâta nesimțire in porțile la toți vecinii, dintre care la noi cel mai mult. Am incercat sa punem și flori. A fost in zadar. Practic l-am durut undeva de munca noastră. Este corect și legal să procedeze astfel?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:06, 23 Martie 2023
Normal ca nu, inafara animalelor de companie (cu niste prevederi legale), celelalte n-au ce cauta pe domeniul public. Nu traim in evul mediu. Filmatii si da-tii pe mana politiei locale.
invitati-le la dvs la o supa...


faceti reclamatie la politia locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie privind cresterea animalelor in zone rezidentiale Laura_BV Laura_BV Locuiesc intr-un orasel care nu este resedinta de judet, intr-un cartier de case. Eu si vecinul meu am impartit un lot de 1000mp, fiecaruia dintre noi ... (vezi toată discuția)
Caine in apartament nereis nereis Urmeaza sa ne mutam in apartamentul proaspat achizitionat si de putin timp am constatat ca vacinul de deasupra noastra are un caine de talie mare care latra ... (vezi toată discuția)
Nu mai exista nici masina, nici banii! Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna ziua! Masina a fost a mamei mele iar eu i-am instrainat-o unei rude a unor vecini in vederea cumpararii ulterior, numai ca de aproape 3 ani nu ne-a ... (vezi toată discuția)