avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Curte comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Curte comuna

Bună seara,
De aproximativ 20 anii stau într-o curte comuna, aici am mai mulți vecini care dețin câini de companie (talie mica), problema este ca fetita mea de 7 anișori este foarte speriata de unul din câini iar proprietarul lui în ambiție îl lasă liber când dorește și fata mea sa iasă în curte. De curând am făcut o reclamație la politia locala iar aceștia i-au dat un avertisment. Seara după vizita organelor legii acesta a venit la ușa mea sa ne amenințe ca ne dărâmă gardul(în curtea comuna noi împreună cu un alt vecin avem un mic gard iar el are 4 garaje). Ce pot face sa nu mai am probleme cu ei iar copilul meu sa se bucure de o libertate normala. App ne-a amenințat ca ne dărâmă gardul și își tine câinele în lesa lângă ușa noastră ca fata sa nu iasă de frica din casa. Cum sa gestionez aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:04, 30 Iunie 2017
sa iesiti din indiviziune.
sa faceti plageri la politie
etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cainii de talie mica anca2015 anca2015 buna ziua....am citit despre hotararea din 2002 despre cainii agresivi...eu am o problema cu un caine de talie mica al vecinului de bloc...baiatului meu a ... (vezi toată discuția)
Caine fara botnita + amenintari asupra familiei Catalin10q Catalin10q Buna seara, Am o mare problema cu niste vecini. Stam la curte iar acesti vecini au un caine de talie medie sa zic asa pe care il plimba constant doar in ... (vezi toată discuția)
Vecinul își plimbă zilnic câinii, de rasă ciobănesc german, fără lesă iar asta ne provoacă temeri. cum îl poate obliga legea să nu-i mai scoată fără lesă pe stradă? ciofli ciofli Buna ziua. Am o mare problema. Locuiesc la sat, Vecinul meu are doi caini rasa ciobanesc german pe care ii scoate in fiecare dimineata si seara pe drum, fara ... (vezi toată discuția)