avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate grigionut

Activitate grigionut

Răspuns la discuția Adeverita studii superioare
Va multumesc pentru sprijinul acordat
Răspuns la discuția Adeverita studii superioare
Am terminat Univesitatea Politehnica București Facultatea de energetica (subingineri) si momentan sunt angajat ca lucrător desemnat pe securitatea si sănătatea in munca pentru care am diploma in acest domeniu eliberata de ITM Botosani. Am facut si Facultatea Spiru Haret pentru întregirea studiilor.
Asi mai dori sa stiu daca exita un termen limita pentru prezentarea diplomei de licenta la biroul de resuse umane al firmei unde lucrez, unde deja am depus adeverinta (pe care este specificat faptul ca este valabila pana la eliberarea diplomei ) din care reisese ca am absolvit acesta facultate precum si baza legala
Buna ziua
A şi dori sa știu dacă este legala următoarea acțiune a firmei unde lucrez.
Sunt angajat la o societate de stat din anul 2001 pe post de subinginer pentru care am diploma aferenta . In anul 1999 a m absolvit facultatea Spiru Haret București specializarea administrație publica, dar nu am primit diploma de licență nici pana in prezent. Am depus aceasta adeverință la biroul de resurse umane din cadrul serviciului meu si am fost avansat pe un post superior . Pe adeverință se specifica ca este valabila pana la eliberarea diplomei de licență. In prezent m i se solicita din partea biroului de resurse umane sa aduc diploma de licența pentru " complectarea dosarului personal " asa cum m i sa adus la cunoștință inc-scris, altfel voi vi retrogradat. Menționez ca momentan sunt in proces cu facultatea Spiru Haret pentru eliberarea diplomei.
Întrebarea mea este dacă firma unde lucrez procedează corect sau face un abuz prin retrogradarea mea. VA mulțumesc anticipat pentru răspunsurile primite.