avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverita studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverita studii superioare

Buna ziua
A şi dori sa știu dacă este legala următoarea acțiune a firmei unde lucrez.
Sunt angajat la o societate de stat din anul 2001 pe post de subinginer pentru care am diploma aferenta . In anul 1999 a m absolvit facultatea Spiru Haret București specializarea administrație publica, dar nu am primit diploma de licență nici pana in prezent. Am depus aceasta adeverință la biroul de resurse umane din cadrul serviciului meu si am fost avansat pe un post superior . Pe adeverință se specifica ca este valabila pana la eliberarea diplomei de licență. In prezent m i se solicita din partea biroului de resurse umane sa aduc diploma de licența pentru " complectarea dosarului personal " asa cum m i sa adus la cunoștință inc-scris, altfel voi vi retrogradat. Menționez ca momentan sunt in proces cu facultatea Spiru Haret pentru eliberarea diplomei.
Întrebarea mea este dacă firma unde lucrez procedează corect sau face un abuz prin retrogradarea mea. VA mulțumesc anticipat pentru răspunsurile primite.
Cel mai recent răspuns: grigionut , utilizator 10:08, 2 August 2012
Nu are cum sa va retrogradeze din functie, intrucat din ce ati postat reiese faptul ca sunteti angajat ca subinginer pentru care aveti deja diploma aferenta ... ocupati o alta functie?
Am terminat Univesitatea Politehnica București Facultatea de energetica (subingineri) si momentan sunt angajat ca lucrător desemnat pe securitatea si sănătatea in munca pentru care am diploma in acest domeniu eliberata de ITM Botosani. Am facut si Facultatea Spiru Haret pentru întregirea studiilor.
Asi mai dori sa stiu daca exita un termen limita pentru prezentarea diplomei de licenta la biroul de resuse umane al firmei unde lucrez, unde deja am depus adeverinta (pe care este specificat faptul ca este valabila pana la eliberarea diplomei ) din care reisese ca am absolvit acesta facultate precum si baza legala
Ultima modificare: Joi, 2 August 2012
grigionut, utilizator
In acest sens, nu vad cum ar putea sa va retrogradeze ...
Va multumesc pentru sprijinul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in urma absolvirii studiilor superioare mirela_luminita mirela_luminita Buna ziua, am absolvit in anul2011 cursurile universitatii Spiru Haret facultatea de drept si administratie publica ,in primul an am primt o adeverinta din ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)