avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in urma absolvirii studiilor superioare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in urma absolvirii studiilor superioare

Buna ziua, am absolvit in anul2011 cursurile universitatii Spiru Haret facultatea de drept si administratie publica ,in primul an am primt o adeverinta din care rezulta acest lucru si am fost trecuta pe postul de consilier asistent,dupa 3 ani ar trebuie sa beneficiez de promovarea unei trepte de salarizare superioare,dar de la serviciul resurse umane mi se solicita diploma de licenta,Universitatea Spiru Haret este in imposibilitatea de a emite aceasta diploma fiind intr-o actiune juridica cu Ministerul Invatamantului in speta firma care tipareste aceste diplome.Intrebare pot beneficia de promovarea unei clase de salarizare superioara in baza adeverinte emisa in acest moment pana la solutionarea cauzei.Mentionez ca in prima instanta Univeristatea a castigat iar firma care tipareste diplome este obligata sa emita diplomele respective.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:34, 30 Iunie 2014
Solicitati in scris Universitatii eliberarea diplomei sau a unei noi adeverinte in care sa mentioneze motivul pentru care nu va elibereaza diploma. Cu adeverinta mergeti la resurse umane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Probleme in privinta promavarii dupa absolvirea facultatii luminita_l luminita_l am absolvit cursurile universitatii de drept si administratie publica Spiru Haret,facultatea de drept Bucuresti in anul 2011, am primit o adeverinta din care ... (vezi toată discuția)
Adeverita studii superioare grigionut grigionut Buna ziua A şi dori sa știu dacă este legala următoarea acțiune a firmei unde lucrez. Sunt angajat la o societate de stat din anul 2001 pe post ... (vezi toată discuția)