Buna ziua, am absolvit in anul2011 cursurile universitatii Spiru Haret facultatea de drept si administratie publica ,in primul an am primt o adeverinta din care rezulta acest lucru si am fost trecuta pe postul de consilier asistent,dupa 3 ani ar trebuie sa beneficiez de promovarea unei trepte de salarizare superioare,dar de la serviciul resurse umane mi se solicita diploma de licenta,Universitatea Spiru Haret este in imposibilitatea de a emite aceasta diploma fiind intr-o actiune juridica cu Ministerul Invatamantului in speta firma care tipareste aceste diplome.Intrebare pot beneficia de promovarea unei clase de salarizare superioara in baza adeverinte emisa in acest moment pana la solutionarea cauzei.Mentionez ca in prima instanta Univeristatea a castigat iar firma care tipareste diplome este obligata sa emita diplomele respective.
Solicitati in scris Universitatii eliberarea diplomei sau a unei noi adeverinte in care sa mentioneze motivul pentru care nu va elibereaza diploma. Cu adeverinta mergeti la resurse umane.