avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme in privinta promavarii dupa absolvirea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme in privinta promavarii dupa absolvirea facultatii

am absolvit cursurile universitatii de drept si administratie publica Spiru Haret,facultatea de drept Bucuresti in anul 2011, am primit o adeverinta din care rezulta acest fapt;mentionez ca lucrez intr-o institutie de stat(bugetara),la scurt timp am fost promovata in functia de consilier asistent.Astazi , dupa 3 ani de la absolvire universitatea nu este in posibilitatea de a-mi elibera diploma de licenta ci doar o alta adeverinta care specifica cum ca ar fi valabila pana la eliberarea diplomei.Intre timp curtea de conturi,sau ...nu stiu exact cine, a emis un decret si o adresa prin care absolventii care nu pot obtine diploma de licenta sunt retrogradati in functia precedenta,in cazul meu referent superior.Intrebare : de ce aceasta adeverinta,care se pretinde a fi un act oficial , nu poate sa fie luata in calcul si eu sa pot fi promovata asa cum se cuvine...si ce actiuni ar trebui sa intreprind pentru a beneficia de acest drept.Mentionez ca universitatea nu poate elibera diplome , cu toate ca a chemat in instanta atat ministerul invatamantului cat si firma care tipareste aceste diplome,in prima instanta a castigat instanta obligand firma respectiva sa tipareasca diplome dar ministerul invatamantului a facut recurs, asta fiind prin luna mai 2014 si cum este posibil ca nici pana astazi sa nu fie listat recursul la curtea de apel(parca) Bucuresti.Stiu ca sunt in situatia mea multi absolventi ccirca 50000 ,cu speranta ca voi primi un sfat bun va multumesc pentru timpul dvs.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 09:09, 21 Octombrie 2014
Cred ca singurul sfat bun este acela de a astepta decizia definitiva in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in urma absolvirii studiilor superioare mirela_luminita mirela_luminita Buna ziua, am absolvit in anul2011 cursurile universitatii Spiru Haret facultatea de drept si administratie publica ,in primul an am primt o adeverinta din ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)