avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Activitate petranoctavian

Activitate petranoctavian

Discuție Autorizare
Nu se poate autoriza in aceeasi locatie un Cabinet Medical Individual impreuna cu alta forma de exercitare a profesiei , fara personalitate juridica ( ca de exemplu: grupate, asociate, societate civila medicala).
Dar un cabinet medical individual (fara personalitate juridica) cu un cabinet medical S.R.L.( cu personalitate juridica) ?

Mai clar. Nu se poate autoriza in aceeasi locatie un Cabinet Medical Individual impreuna cu alta forma de exercitare a profesiei , fara personalitate juridica ( ca de exemplu: grupate, asociate, societate civila medicala). Dar un cabinet medical individual (fara personalitate juridica) cu un cabinet medical S.R.L.( cu personalitate juridica) ?
Conform ORDIN MSF Nr. 153 din 26 februarie 2003
pentru aprobarea Normelor metodologice privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea cabinetelor medicale , "ART. 35 În acelaşi spaţiu nu pot coexista două forme diferite de exercitare a profesiei, conform art. 6 din prezentele norme metodologice."
Intrebarea directa este daca in acelasi spatiu pot fi autorizate doua cabinete, unul al Societatii Comerciale ( inregistrat la ORC) si unul Cabinet Medical Individual ?

Multumesc