avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate augunova

Activitate augunova

multumesc f mult pt.ajutor ,mi ati fost de mare ajutor,sunteti cei mai tari multumesc
am avut in 1981 o anexa de 150mp iam schimbat destinatia in locuinta in 1989 dar nu este in cf.ce acte am nevoie sa fac sa fie trecuta in cf.vreau o indrumare pas cu pas ca sa inteleg exat cum sa mi rezolv problema va multumescf foarte mult astept raspuns
Răspuns la discuția neintelegeri cu vecinul
va multumesc pentru informatia oferita mi a fost de mare ajutor multumesc
eu avind constructia mea din 1981 am avut geam sus fara sa se vada la vecin.alt cineva a cumparat casa de la vecinul din sptele casei mele.nea cerut acordul la notar sa si lipeasca peretele la al nostru.iam dat.mia inchis geamul,a inaltat peretele lui,mia inchis si terasa,care o am peste parter.iar izolatia lui si tencuiala sint pe terasa mea.mia distrus izolatia cu membrana bitumoasa cu schela pt construit mi sa udat parterul de 150mp,mu mi a platit mici nu a reparat cea stricat nici macar curat nu a facut dupa toata paguba ce mi a facut.am schimbat izolatia pe terasa care ma costat peste 500euro,am zugravit tot parterul,iar el nui deacort sa mi deschid un geam in gradina lui tot pe bani mei.am nevoie de aer.ce mi poate face daca deschid geam.astept raspuns,va multumesc anticipat.