Am casa construita din 1982 iai vecinul din spatele casei mele a construit o casa noua cu peretele lui lipit de peretele meu,am avut geam mi la inchis si a inaltat inca 1 etaj.
Eu am terasa pe bordura terasei mele si el a depasit cu izolatia de polestiren si tencuiala si mi- a distrus izolatia cu membrana bitumoasa de pe terasa , iar eu am refacut toata paguba ce mi-a facut.
Acum i-am cerut voie sa-mi fac tot eu cu cheltuiala mea un geam sus pt aerisire,dar nu vrea sa ma lase.
In mod normal casa construita la calcan(adica casele lipite) se fac numai cu acordul scris al vecinului. Ca atare trebuie sa mergeti la Primarie si sa vedeti daca are asa autorizatia de constructie si daca nu, cine i-a dat in acest mod dreptul de a construi fara acordul d-voastra. Sa speram ca nu exista vreun fals in acte pentru ca atunci vecinul d-voastra va avea o mare problema. Daca acordul d-voastra nu exista veti discuta altfel. Vedeti ce este si mai spuneti-ne.
acordul meu la primit vecinul dar a depasit ce am semnat .iar acum dupa ce mi a inchis geamul a inaltat zidul si mia inchis si terasa.acum iam cerut voie sa mi pun eu geam cu vederea in gradina lui si numi da voie.dar mia luat aerul din camera.am spus ca sprg peretele meu si imi fac geam.va rog f. frumos ce mi se poate intimpla? daca vrea sa mi inchida geamul are loc pt. paravan la distanta de 1m si mai mult.si asa as fi multumit .va multumesc anticipat
~ final discuție ~