Va multumesc pentru raspuns.
Sunt ultimul copil nascut in aceasta familie cu 11 copii. Toti fratii si surorile mele sunt nascuti anterior datei la care tata a renuntat la cetatenie italiana. Dintre acestia : fratele meu Sossai Nico- inginer -a obtinut in anul 1998 pentru el si familia lui cetatenie italiana ( actualmente locuiesc lucreaza in Italia (Treviso) ;sora mea Ianculescu Maricica -profesoara -a obtinut pentru ea si familia ei cetatenie italiana. Periodic fratii si surorile mele se reunesc in localitatea de nastere a tatalui meu, respectiv Nervessa della Battaglia, impreuna cu toate persoanele acestei localitati care poarta numele Sossai.
Doresc sa obtina cetatenie italiana si familia mea, respectiv : sot-inginer, fica-economist,fiu-medic,nora-medic, 2 nepoti minori.
Doresc sa stiu daca pot dobandi cetatenie italiana in urmatoarea situatie.
Tatal meu s-a nascut in localitatea Nervessa Italia in anul 1903.A decedat in anul 1973 in Romania. Data nasterii mele este 6.01.1956.Detin un document prin care tata a obtinut cetatenie romana in anul 1952, iar mama cetatean italian prin casatorie a obtinut cetatenie romana in mai 1956, dupa data nasterii mele.
Va multumesc.