Multumesc pt raspuns. Nu am numar de inregistrare, deoarece angajatii companiei refuza sa inregistreze cererea, facand doar promisiuni ca cererea va fi inregistrata.
Buna ziua! Numele meu este Rusu Loredana. Intrebarea mea este: ce pot face in cazul in care o companie de telefonie mobila refuza inchiderea abonamentelor dupa incheierea perioadei contractuale? Mentionez ca am cerut inchiderea abonamentelor atat in scris cat si telefonic.
Numele meu este Loredana. Sunt casatorita din Septembrie 2011, dar as dori sa divortez. In momentul de fata, eu si actualul meu sot, avem un copil in varsta de 6 luni. Incepand cu data de 1 Martie 2012, eu si copilul am parasit domiciliul si am venit sa locuim impreuna cu parintii mei. La putin timp dupa aceea, sotul meu a parasit tara, intorcandu-se azi, 04.08.2012. Despartirea a fost de comun acord, iar divortul urma sa fie de comun acord la intoarcerea lui in tara. Lucrurile s-au schimbat putin si se pare ca sotul meu nu mai vrea sa divortam de comun acord. Cui ramane copilul in acest caz? Mentionez ca noi locuim in momentul de fata intr-o garsoniera impreuna cu parintii si fratele meu. Este asta o problema in ceea ce priveste acordarea custodiei? Eu nu doresc sa renunt la copil, iar in momentul de fata nu-mi permit sa locuiesc in alta parte. E posibil ca tatal sa obtina custodia daca demonstreaza ca detine o locuinta si are un loc de munca stabil?