avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Companie de telefonie refuza inchiderea abonamentului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Companie de telefonie refuza inchiderea abonamentului

Buna ziua! Numele meu este Rusu Loredana. Intrebarea mea este: ce pot face in cazul in care o companie de telefonie mobila refuza inchiderea abonamentelor dupa incheierea perioadei contractuale? Mentionez ca am cerut inchiderea abonamentelor atat in scris cat si telefonic.

Multmesc pentru timpul acordat.
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2014
Loredana_Busuioc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Loredana_Busuioc , utilizator 12:06, 17 Iunie 2014
Plangere la ANPC
Cererile dvs. au numar de inregistrare?
Multumesc pt raspuns. Nu am numar de inregistrare, deoarece angajatii companiei refuza sa inregistreze cererea, facand doar promisiuni ca cererea va fi inregistrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract telefonie mobila guiualina guiualina Buna ziua! Am contract cu un operator de telefonie mobila de 12 ani, 2 numere pe acelasi contract. Acum doresc modificarea tipului de abonament cu unul mai ... (vezi toată discuția)
Acordul verbal - mod de a incheia un contract? PAVEL86 PAVEL86 Buna ziua, Am un contract incheiat cu o companie de telefonie mobila ( SC Orange Romania SA) in anul 2006, si in anul 2008 am un act aditionl in care scrie ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila ilears ilears Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: am un abonament de telefonie mobila pe care l am prelungit pt 2 ani din ianuarie 2017 fara ... (vezi toată discuția)