avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie mobila

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: am un abonament de telefonie mobila pe care l am prelungit pt 2 ani din ianuarie 2017 fara achizitie de telefon ci doar cu oferta de scadere a platii abonamentului. In luna august am consumat trafic de net de aprox 650 lei, compania de telefonie restrictionandu mi accesul la servicii pana la plata unui avans de 550 lei. Am platit avansul in data de 16.08 insa nu mi au dat drumul la telefon si nici nu i pot contacta telefonic, se pare ca mi au restrictionat accesul si la asta. Mentionez ca diferenta de factura este scadenta pe 31.08. Am facut deja plangere la ANPC si astept raspuns. Intrebarea este: pot cere rezilierea abonamentului din acest motiv fara sa mi creara taxa de reziliere, avand in vedere ca nu beneficiez de serviciile incluse in abonament si platind in avans suma ceruta? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 20 August 2017
ilears, utilizator
Cel mai recent răspuns: ilears , utilizator 15:35, 20 August 2017
In principiu, da. Ar fi bine de stiut, totusi, ce contine contractul incheiat intre parti, respectiv rezultatul anchetei ANPC, de care va veti putea folosi daca se constata ca furnizorul de servicii nu si-a indeplinit obligatiile contractuale.
Multumesc
Contractul poate fi reziliat conf.clauzelor contractuale,vedeti in mod deosebit clauzele privind rezilierea.
Va multumesc. Contractul este standard Vodafone,iar la clauzele de rezilere sunt trecute doar cele din culpa clientului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vodafone inainte de termen ranedo ranedo Buna ziua! Sant abonat Vodafone si intentionez sa reziliez contractul inainte de termen.Reanoirea abonamentului sa realizat telefonic,iar contractul pe care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone tictac tictac Buna ziua, In urma cu circa 18 luni mi-am prelungit contractul cu Vodafone telefonic, operatorul prezentandu-mi oferta de servicii, tariful si faptul ca mi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)