avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate marius_d3073

Activitate marius_d3073

Răspuns la discuția Disperare!
Multumesc mult pentru sfatul dvs. Va doresc numai bine si o Duminica cat mai placuta!:)
Discuție Disperare!
Buna ziua tuturor!Pentru inceput,as dori sa ma ajutati si sa-mi dati un sfat pentru ca am ajuns la disperare si nu stiu ce sa mai fac...X-(Am un autoturism marca Opel Astra Caravan 2002 intretinuta si cumparata cu banii din banca...(inca platesc si acum) asta prea putin conteaza...mai sunt si altii..nu sunt unicul:D . Ideea e ca am fost lovit intr-o parcare de catre un mos ,ne-am inteles pe cale amiabila ,sa-mi repare masina prin asigurarea sa la Asirom....S-au facut procedurile de rigoare,completari date personale,copii acte,telefoane la Call Center Daune Asirom,respectiv vederea masinii mele ,evaluare de catre un inspector,nr de dosar si....de la Service -ul Auto cu asteptare...si lunga asteptare! Cand am intrebat care e situatia si de ce nu ma cheama cu masina,mi s-a raspuns ca de la Daune e tipul in concediu si ei au dat mail-uri dar nu le-a raspuns nimeni si ca ma vor chema ei.Am revenit, tot nici un raspuns concret si ca daca sunt nerabdator sa sun la nr. de tel de pe ,,foaia,, ce mi-au dat-o ei la Asirom ,ca lor nu le raspunde nimeni! Am reusit sa sun si mi-a confirmat ca omul era intr-adevar in concediu dar a avut alt om la schimb si nu s-a dat acceptul ca masina sa intre in Service pt. ca cei care trebuie s-o repare nu le-au trimis lor(Asirom) Conventia! Si uite asa ma port ca o minge de ping-pong!:sorry:Nu mai stiu ce sa fac...Va rog ,un sfat...m-am gandit si eu la CSA(CONSILIUL DE SUPRAVEGHERE AL ASIGURARILOR)si OPC-UL(OFICIUL PT. PROTECTIA CONSUMATORILOR) ..ca de judecat cu ei...sincer ,momentan nu am bani...Nici nu stiu care ma duce dintre ei cu ,,presul,,:(