avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Disperare!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Disperare!

Buna ziua tuturor!Pentru inceput,as dori sa ma ajutati si sa-mi dati un sfat pentru ca am ajuns la disperare si nu stiu ce sa mai fac...X-(Am un autoturism marca Opel Astra Caravan 2002 intretinuta si cumparata cu banii din banca...(inca platesc si acum) asta prea putin conteaza...mai sunt si altii..nu sunt unicul:D . Ideea e ca am fost lovit intr-o parcare de catre un mos ,ne-am inteles pe cale amiabila ,sa-mi repare masina prin asigurarea sa la Asirom....S-au facut procedurile de rigoare,completari date personale,copii acte,telefoane la Call Center Daune Asirom,respectiv vederea masinii mele ,evaluare de catre un inspector,nr de dosar si....de la Service -ul Auto cu asteptare...si lunga asteptare! Cand am intrebat care e situatia si de ce nu ma cheama cu masina,mi s-a raspuns ca de la Daune e tipul in concediu si ei au dat mail-uri dar nu le-a raspuns nimeni si ca ma vor chema ei.Am revenit, tot nici un raspuns concret si ca daca sunt nerabdator sa sun la nr. de tel de pe ,,foaia,, ce mi-au dat-o ei la Asirom ,ca lor nu le raspunde nimeni! Am reusit sa sun si mi-a confirmat ca omul era intr-adevar in concediu dar a avut alt om la schimb si nu s-a dat acceptul ca masina sa intre in Service pt. ca cei care trebuie s-o repare nu le-au trimis lor(Asirom) Conventia! Si uite asa ma port ca o minge de ping-pong!:sorry:Nu mai stiu ce sa fac...Va rog ,un sfat...m-am gandit si eu la CSA(CONSILIUL DE SUPRAVEGHERE AL ASIGURARILOR)si OPC-UL(OFICIUL PT. PROTECTIA CONSUMATORILOR) ..ca de judecat cu ei...sincer ,momentan nu am bani...Nici nu stiu care ma duce dintre ei cu ,,presul,,:(
Cel mai recent răspuns: marius_d3073 , utilizator 16:24, 5 August 2012
Sesizati situatia cu care va confruntati la CSA
Multumesc mult pentru sfatul dvs. Va doresc numai bine si o Duminica cat mai placuta!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto, dauna, masina scoasa la licitatie. AntonescuMihneaCristian AntonescuMihneaCristian Buna seara, pe scurt: Am avut accident (posesor de Mercedes Benz w124 200d) sunt pagubitul, am fost la constatare, ulterior la service, au facut devizul, ... (vezi toată discuția)
Abuz astra lary_alexandra2 lary_alexandra2 In data de 16.12.2010 am fost implicat intr-un accident ( eu nefiind vinovat), celalalt conducator recunoscandu-si vina la politie mi s-a eliberat autorizatia ... (vezi toată discuția)
Dauna asigurare neplatita de peste 60 de zile de la incident meven meven Am avut un accident auto in data de 07.08 anul in curs, am avizat a doua zi societatea de asigurare (Astra) si au inceput dosarul de dauna. Au fost implicate ... (vezi toată discuția)