avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna asigurare neplatita de peste 60 de zile de la ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna asigurare neplatita de peste 60 de zile de la incident

Am avut un accident auto in data de 07.08 anul in curs, am avizat a doua zi societatea de asigurare (Astra) si au inceput dosarul de dauna. Au fost implicate trei masini si o victima cu 13 zile de la medicul legist.Avand in vedere ca a fost implicata o victima, dosarul a fost finalizat dupa o luna de zile, adica exact in 07.09.2010. Cu doua zile inainte, celalalt proprietar (a treia masina implicata) si-a luat banii pentru dauna si a facut masina in regie proprie. Dupa alte doua zile mi-au finalizat si mie dosarul de dauna, am complectat toate actele si din 07.09 m-au pus in asteptare... li s-au facut de catre directorul Astra, de la judet, doua scrisori, am sunat de vre-o 6 ori la ei insa totul este in zadar...astazi se fac doua luni si 10 zile de la accident si nimeni nu da nici un semn de viata....
Masina este dauna totala si nu o mai am desi am nevoie de ea pe perioada sederii in Romania enorm, dobanda nu plateste nimeni...
Nici nu pot sa pun masina de vanzare pana nu imi iau banii...sau nu stiu...am o rea presimtire in orice caz....
Ce se poate face ? La cine sa apelez.... cei de la centrul de daune, imi spun de fiecare data cand sun...dosarul este la cei de la financiar si acolo doar puteti sa scrieti un e-mail, pentru ca nu avem call center....e-mailuri la care nimeni niciodata nu raspunde...

Imi cer scuze pentru eventuale greseli sau lipsuri de informatii in mesaj, este o ora tarzie, totusi daca am omis ceva...voi furniza ulterior orice informatie.

Anticipat multumesc pentru orice sfat !
Ultima modificare: Miercuri, 17 Septembrie 2014
meven, utilizator
Cel mai recent răspuns: Maria Marta , Alte profesii 16:18, 16 Octombrie 2014
in aceasta situatie faceti o notificare la Autoritatea de Supraveghere Financiara(asf.ro-reclamatii) unde explicati tot-dureaza cam 30 zile raspunsul, sau mergeti la un avocat si incercati sa rezolvati mai repede. astra este condusa in acest moment de un administrator judiciar si este problema cu platile.
Daca a fost avizat dosarul de dauna totala, nu ar trebui sa existe probleme. Este adevărat ca plata se face mai greu, dar trebuie sa insistați. Faceți si ce a spus crys 1968, iar daca nu fac plate, trebuie sa va Adresati instanței de judecată.
Daca e la Financiar si pt. celalalt vehicul avariat s-a achitat deja dauna, eu cred ca si banii dvs. vor fi virati in perioada urmatoare. Va trebui sa va adresati direct acestui departament pentru a vi se comunica la ce data estimeaza ei ca vor fi virati banii.
Persoana care a avut nevoie de ingrijiri medicale a primit despagubiri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme despagubire asigurator rca astra denisescu denisescu buna ziua ,la finalul luni mai am fost implicat intru-un accident de circulatie, fara victime ,eu fiind in calitate de nevinovat ,am ajuns cu persoana vinovata ... (vezi toată discuția)
[editat] - nici un semn - nimeni nu zice nimic - [editat] doinageorgescu doinageorgescu Buna ziua, In data de 16.10.2013, am fost implicata intr-un accident rutier la trecerea de cale ferată, fiind parte PAGUBITA! Accidentul sa produs in jurul ... (vezi toată discuția)
Plata dauna asigurari intarziata DenisaJianu DenisaJianu Ce este de facut daca au trecut doua luni de cand ASTRA trebuia sa imi plateasca daunele, iar acest lucru nu se intampla. Am sunat la call center, dar doamna ... (vezi toată discuția)