avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Probleme despagubire asigurator RCA Astra
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Probleme despagubire asigurator RCA Astra

buna ziua ,la finalul luni mai am fost implicat intru-un accident de circulatie, fara victime ,eu fiind in calitate de nevinovat ,am ajuns cu persoana vinovata la o impacare amiabila si ne-am dus impreuna la asiguratorul ei Astra unde am completat formularele de constatare amiabila,dupa care am facut excat ce am fost indrumat de catre inspectorul de daune,dupa o saptamana mi sa comunicat ca este dauna totala si mi sa propus suma de 9000 ron pe care am acceptato cu greu(fiind o suma mult prea mica avand in vedere ca mi-au sarit airbagurile si toata fata masini sparta audi a3 an 2002),am completat cererea de despagubire dosarul a fost acceptat a trecut de toate fazele lor si trimis catredepartamentul contabilitate/platii ,mi sa zis ca in 10-15 zile voi avea banii in cont,a trecut de atunci o luna si nimic,am tot sunat in call center unde mi se da din umeri,nimeni nu imi zice un raspuns concret daca voi mai primi banii,cand ? ce ar fi de facut in acest caz?
Va trebui sa ajungem in instanta?
care sunt procedurile si costurile?
Cel mai recent răspuns: Consultanta Juridica , Avocat 15:21, 14 August 2014
faceti o sesizare la comisia de spuraveghere a asiguratorilor . de acolo veti primi un raspuns.

mai jos un link...

[ link extern ]
Buna ziua,
Trebuie sa primiti suma achitata de către Dvs in termen de 10 zile de la depunerea ultimul document necesar asiguratorului pentru instrumentarea si lichidarea dosarului de dauna.
In caz contrar trebuie sa faceți plângere la ASF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare astra Zarrys Zarrys Buna seara. Am fost lovit in parcare de o domna ce are masina asigurata la ASTRA. Am intocmit amiabila si am completat o cerere pentru intocmire dosar daune ce ... (vezi toată discuția)
Plata dauna asigurari intarziata DenisaJianu DenisaJianu Ce este de facut daca au trecut doua luni de cand ASTRA trebuia sa imi plateasca daunele, iar acest lucru nu se intampla. Am sunat la call center, dar doamna ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubire rca denisescu denisescu asiguratorul rca Astra mi-a acceptat dosarul de dauna si a zis ca se va face plata in cateva zile...de la aprobare...de atunci a trecut mai bine de o luna si ... (vezi toată discuția)