art 219 Cp: "Distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuinţare, din culpă, a unui bun, chiar dacă acesta aparţine făptuitorului, în cazul în care fapta este săvârşită prin incendiere, explozie sau prin orice alt asemenea mijloc şi dacă rezultă pericol public, se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 2 ani sau amenda". eu unde ma incadrez aici?
buna ziua. Indraznesc sa va cer o parere. Acum doua luni masina mea( FIIND PARCATA) a fost lovita de un alt autoturism in timp ce efectua manevra de mers inapoi. in urma acestei tamponari masina s-a ales cu zgarieturi si un stop spart. Ne-am intalnit cu domnul respectiv si am luat toate datele necesare pentru a incepe demersurile necesare pentru remedierea pagubelor. Am facut constatare amiabila si am depus actele la firma de daune respectiva, numai ca dosarul nu poate fi inchis si implicit masina nu poate ajunge in service, deoarece si cealalta persoana trebuie sa mearga la orice reprezentanta a agentiei de daune pentru a-si da acordul. Acest lucru nu se intampla, deoarece nu se prezinta(l-am sunat in repetate randuri si la telefon imi spune ca se va duce si nimic). Ce as putea face in acesta situatie? Fapta poate si incadrata la distrugere? pot depune o plangere la politie pt distrugere? Va multumesc anticipat!