avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate the_peregrine_falcon

Activitate the_peregrine_falcon

Răspuns la discuția Chiar nu se poate face nimic?
Din pacate am fost la procurorul sef si acesta a fost cat se poate de neinteresat...
Mama a facut plangere la judecatorie si nu s-a inceput urmarirea penala ca nu sunt suficiente probe...
Ce trebuie facut pt a se institui ordin de protectie?
Toate astea dureaza foarte mult. Daca se va hotari intr-o privinta, in ce conditii se poate impune un ordin de restrictie sau ceva asemenator pana la finalizarea acestor lucruri. Adica vanzare, partajare, cumparare, etc etc...
Multumesc!
Cu rugamintea de a-mi ierta insistenta, motivata de nevoie, va rog din nou sa ma ajutati, macar cu un sfat in ce priveste un avocat competent din zona Alba Iulia.
Problema e expusa aici

www.avocatnet.ro/content/for...

O rezum din nou:Mama cu 6 fete (4 minore), vaduva, este incontinuu amenintata, stresata, agresata verbal, injurata, etc de fiul ei de 21 de ani (care bea, se drogheaza, etc). Inclusiv intra in bloc si ii ia curentul.
Mama ii plateste chirie, sa stea in alta parte (a facut prostia sa faca succesiune dupa moartea tatalui, si acum el are 3/80 din apartament). Totusi intra cu forta in casa, bate CU ORELE in usa, injura, etc. Toata familia e terorizata. Eu sunt cu serviciul in alt judet, si lucrez in MAI, risc sa imi pierd serviciul daca intervin.
Cand vin politistii, dupa apel la 112 si uneori o ora de asteptare, cica nu au ce sa ii faca, pt ca acolo ii e adresa. O data a fost internat la neuro psihiatrie, dar acum nu mai vin politistii cu salvarea. Ba unul i-a mai zis mamei ca "ce sa ii faca, e al dvs asa cum l-ati crescut". Mentionez ca mama e profesoara, toti din famile avem/facem studii superioare, si nu am avut niciodata probleme legale.
Mama vrea sa ii dea partea din apt, dar nu stiu ce va rezolva asta. Tot acolo va avea adresa pe buletin. Am fost la parchet, judecatorie, etc., degeaba. Am vb si cu un avocat care nu avea solutii.
Scuzati-mi mesajul prea lung si insistenta. Va multumesc
Poate cineva mai are vreun sfat...Multumesc
Revin cu aceasta problema...un timp a fost mai bine,insa acum din nou sant probleme...de la judecatorie decizia a fost ca nu sunt probe(e adevarat ca mama nici nu a avut avocat).
Partea mai complicata e ca are domiciliul la adresa familiei(desi mama ii plateste garsoniera numai sa o lase in pace,tot nu o lasa),iar la decesul tatalui mama a facut prostia sa faca succesiunea,deci e coproprietar. Ce vreau sa va intreb:e vreo cale sa il obligi sa-si ia partea din valoarea apartamentului (santem multi frati,deci suma nu e f mare), ca sa poti sa chemi politia cand bate la usa cu orele,dupa bani...? si sa il si is,acum nici politistii nu au ce face-nu e infractiune sa bati la propria usa-vezi Doamne-si ii inteleg.
Va rog sa imi spuneti ce e de facut,pt ca e tot mai greu de trait asa,mai ales pt copii.
Va multumesc
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Conteaza insa foarte mult si cum stie avocatul sa puna problema deoarece daca nu stie cum sa puna problema degeaba va angajati avocat.
In Romania nu prea se iau in serios astfel de situatii decat daca este foarte bine pusa problema de avocat si se face inteles fata de organul competent.

Puteti fii mai exact?care ar fii "directia" care ar trebui urmata,sau cum ar trebui pusa problema...?
Astazi au fost din nou nevoite sa sune la 112,si l-au luat in sfarsit,insa l-au dus la spitalul de neuropsihiatrie...nici nu stiu daca e de bine sau rau...intr-un eventual proces,politistii sunt obligati sa depuna marturie,daca l-au gasit,de exemplu,sub influenta unor substante stupefiante?
Am inteles...daca cineva a mai intalnit o situatie asemanatoare si are vreun sfat...as fii recunoscator...Va multumesc
Un avocat ar ajuta,sau totul depinde de problele administrate...?