avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Activitate rubyaruby

Activitate rubyaruby

Buna ziua :( Sunt mama a unui copil de aproape 8 ani.recent m-am desparitit de tatalui lui,am trait in concubinaj.Situatia mea este foarte complicata,din luna aprilie,din probleme de sanatatae am fost numai internata in spitale la bucuresti,timp in care concubinul meu nus-a interesat de mine si nu mi-a permis accesul la copil.eu sunt pensionata pe caz de boala,dar am unde locui,casa parintilor mei ,ulterior decedati,unde mai locuiesc decat cu un frate atat.copilul sufera foarte mult acolo,pentru ca nu ma poate vedea,atunci cand am invoire de la spital tatal nu imi permite sa il vad cu toate ca am acest drept.de curand am primit o citatie in care tatal ma cheama la tribunal pt stabilirea custodiei copilului.am vreo sansa sa il obtin avand in vedere ca sunt pensionata pe caz de boala?opilul nu doreste sa stea cu tatal,dar ii este foare frica de el si de multe ori nici la telefon nu-mi vb entru ca apoi ii se aplica pedepse.va rog mult de tot sa ma indrumati sa il pot obtine pe copil.sunt disperata