Nu e c-am mult spus detentie!Ink nu exista dosar trimis la Procuratura!Sunt doar niste plangeri,iar mie mi sa trimis o invitatie!Poate nici nu pleaca dosarul la Procuratura!Multumesc!
Buna tuturor!Nu sunt in tara la ora actuala ,am fost informata de catre parinti k am primit o invitatie pe care le-a inmanat-o personal un inspector de politie pe care eu sunt trecuta ca faptuitor ,legat de niste contracte de credit ,cum ca ar fi facute pe parola mea acum 8 luni de zile in perioada in care am fost angajata la un birou de credit!Am ramas surprinsa cum au putut sa ma invinovateasca atata timp cat eu nu faceam nimic altceva decat sa copiez acte clientilor ,sa le d-au sa semneze precontractul ,actele fiind trimise fizic la Bucuresti unde analistii de credite verificau acte si finantau contractele!Ce am de facut daca nu ma pot prezenta la politie si ce xredeti ca se poate intampla pe viitor !Va multumesc!
Am uitat sa specific actele din contracte sunt spun ei k sunt false ,iar clientii sunt cei care au facut reclamatii la politie!Astept parerile voastre!Multumesc!