Buna tuturor!Nu sunt in tara la ora actuala ,am fost informata de catre parinti k am primit o invitatie pe care le-a inmanat-o personal un inspector de politie pe care eu sunt trecuta ca faptuitor ,legat de niste contracte de credit ,cum ca ar fi facute pe parola mea acum 8 luni de zile in perioada in care am fost angajata la un birou de credit!Am ramas surprinsa cum au putut sa ma invinovateasca atata timp cat eu nu faceam nimic altceva decat sa copiez acte clientilor ,sa le d-au sa semneze precontractul ,actele fiind trimise fizic la Bucuresti unde analistii de credite verificau acte si finantau contractele!Ce am de facut daca nu ma pot prezenta la politie si ce xredeti ca se poate intampla pe viitor !Va multumesc!
Am uitat sa specific actele din contracte sunt spun ei k sunt false ,iar clientii sunt cei care au facut reclamatii la politie!Astept parerile voastre!Multumesc!
In lipsa datelor concrete este hazardat a emite raspuns
Se impune sa mandatati persoana specializata care sa poata sa va reprezinte si sa va apere interesele,care sa analizeze documentele si obiectul plangerii existente la politie
Numai dupa temeinica studiere a documentelor persoana specializata se va putea pronunta asupra strategiei de urmat pentru demonstrarea nevinovatiei dvs
In acelasi sens este si parerea mea.Cred ca ar fi bine sa vorbiti cu parintii sa angajeze un avocat care sa in legatura cu politistii sa ia cunostinta de dosar si cu care sa tineti legatura.
In functie de derularea evenimentelor este posibil sa fiti nevoita sa veniti in tara, pentru a da declaratii pentru a explica autoritatilor pozitia dvs.
Daca nu veniti in tara pentru audiere ar fi recomandabil sa va angajati avocat penntru a se putea obtine un minim de informatii.
Daca nu veti proceda asa puteti risca sa fiti arestata in lipsa sau sa primiti o pedeapsa cu executare in regim de detentie.
Nu e c-am mult spus detentie!Ink nu exista dosar trimis la Procuratura!Sunt doar niste plangeri,iar mie mi sa trimis o invitatie!Poate nici nu pleaca dosarul la Procuratura!Multumesc!