avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... interceptari de (tele)comunicatii ilegale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

interceptari de (tele)comunicatii ilegale

exista cumva un alt model de cerere(inafara de cererea pentru exercitarea dreptului de acces)sau de plangere, prin care se poate afla cum si de ce ne sunt prelucrate datele cu caracter personal,sau de ce ne sunt incalcate anumite drepturi, precum dreptul la o viata privata si familiala,astfel fiind incalcate anumite drepturi prevazute de C.E.D.O???!!!
.....poate aflu si eu un raspuns!!
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cotyaliaseu , utilizator 12:22, 16 Februarie 2012
Nu exista
bun.!!! dar dak eu stiu din SURSE SIGURE k imi sunt interceptate (tele)comunicatiile de catre SRI,,,cum pot afla din ce motiv???
urmarit penal nu sunt,deoarece nu am gresit cu nimic,nu am facut nimic ilegal! (am trimis la MAI cerere pt exercitarea dreptului la acces si mi-au trimis raspuns k nu sunt urmarit penal),nu atentez la siguranta nationala...deci nu ar trebui sa existe motiv pt urmarirea mea!! pentru a afla,ar trebui sa-i dau in judecata sau sa depun o plangere la CEDO??

Daca v-ar fi interceptate de catre SRI ma indoiesc ca ar fi vreo sursa sigura care sa va spuna acest lucru.

Spuneti ca ca nu sunteti amestecat in nicio afacere ilegala, eu cred ca va faceti probleme degeaba.

1. Nu veti putea afla niciodata, din nicio sursa daca va sunt convorbirile interceptate de SRI, deoarece acestea sunt organe specializate nu au tocmai o pregatire de politisti comunitari.
2. In situatia in care unei persoane i se intercepteaza convorbirile, NICIODATA, nu va fi anuntata. Care ar mai fi rostul interceptarilor?
3. Interceptarile nu incalca dreptul la viata privata, au reglementare legala si se intercepteaza pe baza autorizarii date de catre procuror deci nu aveti ce sa faceti la CEDO. Interceptari se fac in orice stat.
4. Interceptarile se fac si in faza actelor premergatoare pt a se putea dispune inceperea urmaririi penale, deci nu trebuie sa existe o urmarire penala inceputa.
5. Daca nu ati savarsit o infractiune foarte grava, puteti sta linistit ca nu vi se asculta convorbirile.
1.am inteles punctul dvs de vedere(legal)....doar k dvs nu ati inteles titlul(fara suparare).
2.dreptul la viata personala mi-a fost incalcat...tocmai de aceea doresc sa stiu mai multe(cunosc si eu legea......si am mai discutat cu alti avocati,nu pe net,doar k ma gandeam si la alte pareri,...interceptarile legale se fac pt max 120 zile ....iar eu am mai mult de 400,deci in momentul de fata au devenit de mult ilegale...,cum am zis nu am gresit cu nimic),tocmai de aceea am trimis peste tot cererea pt exercitarea dreptului la acces.
3.vreau sa va spun k am depus plangeri pt a mi se aduce la cunostinta dak exista acte premergatoare.
4. ce alte institutii mai au abilitatea de a intercepta convorbirile??....mai sunt si altele inafara de SRI,facand abstractie de la temeiul legal!!!
.......pe drept vorbind....banii pe interceptari se duc doar de ochii altora,,..nu de ochii nostri..k doar nu prea vad sa intre multi pe la puscarie...ma refer la oameni inportanti!...sau ce? dak ai o pila sus pusa in parlament scapi de SRI?? mai multi sunt lasati sa scape din probleme de procedura....pt ce traiesc acesti oameni ??? sa faca rost de bani cum a facut si procurorul kre a luat spaga 300.000 euro de la vrajitoare?? mai bn nu lasa sa moara oamenii pe la usa spitalelor kre s-au inchis din lipsa de fonduri!@!!! .....pe cand fondul pt interceptari(sau siguranta nationala)....manank toti banii!!! de park am avea noi romanii cva de castigat,asa amarati cum suntem....cel putin eu kre ma consider un cetatean kre ink supravietuieste!
...asa k dak credeti k ma puteti ajuta cu un model de cerere pe kre sa o depun la CEDO,,...avand in vedere k pot nominaliza si kteve persoane..(acel lucru sigur)...va rog...,,,dak nu continuui cu ce optiuni am!!......
P.S. FIECARE CU CE ARE

Alte discuții în legătură

Inregistrare ilegala monicanico monicanico Am fost inregistrata ilegal in magazinul meu de catre fostul sot,dupa care continutul inregistrarilor a fost facut public la mai multe persoane din orasul ... (vezi toată discuția)
Sunt toate convorbirile telefonice inregistrate? masterand07 masterand07 Curiozitatea mea se refera la situatia tuturor convorbirilor telefonice. Sunt ele inregistrate in vreun mod? De exemplu, daca intr-o convorbire telefonica s-a ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la viata privata si de familie din cedo ContSters74561 ContSters74561 Va supun atentiei urmatoarele: - Se încălca articolului 8 din Convenţia europeană, respectiv dreptul la respectarea vieţii private şi de familie ... (vezi toată discuția)