avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urmarirea penala o piedica?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urmarirea penala o piedica?

buna ziua,

As dori sa stiu si eu dak pt faptul k esti urmarit penal poti pleca sa muncesti in strainatate cu contract facut din romania.
Adik in sensul k sa vada "oameni " k t duci la munca nu la alcv. In cazul meu lucrurile stau cam asa : in decembrie anul trecut am savarsit un furt calificat , am fost depistat -am recunoscut , a facut reconstituirea . Nu mi sa spus nimik despre vreo data anume cand sa ma infatisez la politie sau cv de genul. Pot pleca si eu linistit fara sa am grija k voi avea probleme suplimente

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:15, 22 Februarie 2009
daca procurorul nu a pus interdictie de a parasi tara, puteti pleca linistit.

av. vasilescu
si dak se trezeste cineva k vrea sa fiu judecat in 2 luni de ex. Voi probabli judecat in lipsa cea ce nu este bine.:(
Aveti dreptul sa va angajati aparator.
Oricum , veti fi citat sa va prezentati la declaratii in faza de urmarire penala sau in instanta. Neprezentarea duce la judecarea in lipsa si cum bine ati zis , nu este prea bine.
Daca vreti sa plecati printro firma la munca nu cred ca veti reusi. Va cere cazierul. Se intocmeste un dosar. Asa ca mai bine ramineti in tara si rezolvativa problema... Oricum daca plecati nu va opreste nimeni,pe cont propriu ,binenteles. Inca odata,cu contract de munca din Romania ,este greu, trebuie cazier...
filipstelian a scris:

Daca vreti sa plecati printro firma la munca nu cred ca veti reusi. Va cere cazierul. Se intocmeste un dosar. Asa ca mai bine ramineti in tara si rezolvativa problema... Oricum daca plecati nu va opreste nimeni,pe cont propriu ,binenteles. Inca odata,cu contract de munca din Romania ,este greu, trebuie cazier...

In cazier nu se inscrie fapta care este in cercetare penala, ci doar dupa ce hotararea de condamnare este definitiva si irevocabila.

Alte discuții în legătură

Dosar penal classicsoul77 classicsoul77 Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale. De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de ... (vezi toată discuția)
.... marinutzu marinutzu buna ziua! numele meu este Buse Victor Marian am facut o prostie ...mai mare decat mine ...intr-o seara impreuna ca alti prieteni am plecat la o mica plimbare ... (vezi toată discuția)
Am ceva in cazier? Bonnet Bonnet Mi s-a deschis dosar penal anul trecut pentru incalcarea drepturilor de autor si inca nu s-a pronuntat nici o decizie. Daca scot cazierul acum apare ceva in ... (vezi toată discuția)