As dori sa stiu si eu dak pt faptul k esti urmarit penal poti pleca sa muncesti in strainatate cu contract facut din romania.
Adik in sensul k sa vada "oameni " k t duci la munca nu la alcv. In cazul meu lucrurile stau cam asa : in decembrie anul trecut am savarsit un furt calificat , am fost depistat -am recunoscut , a facut reconstituirea . Nu mi sa spus nimik despre vreo data anume cand sa ma infatisez la politie sau cv de genul. Pot pleca si eu linistit fara sa am grija k voi avea probleme suplimente
Daca nu se prezinta la proces si nici avocat ales nu are, probabil ca se va da o pedeapsa cu executare in regim de detentie.
Depinde insa si de fapta, etc.
Cineva oricum e bine sa se intereseze daca procesul s-a terminat si cum s-a terminat.Poate se va declara apel, etc.
Dosar penal
classicsoul77
Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale.
De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de ... (vezi toată discuția)
....
marinutzu
buna ziua! numele meu este Buse Victor Marian am facut o prostie ...mai mare decat mine ...intr-o seara impreuna ca alti prieteni am plecat la o mica plimbare ... (vezi toată discuția)
Am ceva in cazier?
Bonnet
Mi s-a deschis dosar penal anul trecut pentru incalcarea drepturilor de autor si inca nu s-a pronuntat nici o decizie. Daca scot cazierul acum apare ceva in ... (vezi toată discuția)