avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urmarirea penala o piedica?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urmarirea penala o piedica?

buna ziua,

As dori sa stiu si eu dak pt faptul k esti urmarit penal poti pleca sa muncesti in strainatate cu contract facut din romania.
Adik in sensul k sa vada "oameni " k t duci la munca nu la alcv. In cazul meu lucrurile stau cam asa : in decembrie anul trecut am savarsit un furt calificat , am fost depistat -am recunoscut , a facut reconstituirea . Nu mi sa spus nimik despre vreo data anume cand sa ma infatisez la politie sau cv de genul. Pot pleca si eu linistit fara sa am grija k voi avea probleme suplimente

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:15, 22 Februarie 2009
corect!!!!
dak imi scot cazierul la ora actuala este curat. din cate stiu eu dosarul nu a plecat ink la parket. Dar eu nu imi fac griji despre cazier ci pt simplul fapt k dak decide sa ma judece nu voi fi akolo. c ma sfatuiti sa fac sa ma duc sa vb cu politia despre intentia mea . sigur o sa imi zica sa nu plec , cei care s ocupa de cazul meu sunt rau intentionati asupra cazului meu .citatia vine p adresa de din buletin nu? adik la o eventuala problema ma pot instiinta cei de akasa k am fost fitat pt judecata??????
Citatia va este trimisa la adresa din buletin, daca dumneavoastra nu declarati o alta adresa.
Dumneavoastra hotarati ce faceti....dar eu consider ca este mai bine sa fiti prezent la proces.
Daca este pusa in miscare actiunea penala,se face mantiunea in cazier.
nccionut a scris:

corect!!!!
dak imi scot cazierul la ora actuala este curat. din cate stiu eu dosarul nu a plecat ink la parket. Dar eu nu imi fac griji despre cazier ci pt simplul fapt k dak decide sa ma judece nu voi fi akolo. c ma sfatuiti sa fac sa ma duc sa vb cu politia despre intentia mea . sigur o sa imi zica sa nu plec , cei care s ocupa de cazul meu sunt rau intentionati asupra cazului meu .citatia vine p adresa de din buletin nu? adik la o eventuala problema ma pot instiinta cei de akasa k am fost fitat pt judecata??????

Anuntati adresa din strainatate la politie pt a fi citat.
Aveti dreptul si obligatia de a anunta acest lucru.
Va puteti angaja si un avocat inainte de a pleca din tara.Trebuie sa semnati delegatia avocatului.

avocat Claudiu Lascoschi
Daca in cauza nu s- au dispus masuri preventive (interdictia de a parasi tara sau localitatea) nu este nici o problema.
Va sfatuiesc sa va prezentati la proces.Daca nu o veti face,singurul care va avea probleme veti fi dvs.Nu o luati in gluma.

Alte discuții în legătură

Dosar penal classicsoul77 classicsoul77 Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale. De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de ... (vezi toată discuția)
.... marinutzu marinutzu buna ziua! numele meu este Buse Victor Marian am facut o prostie ...mai mare decat mine ...intr-o seara impreuna ca alti prieteni am plecat la o mica plimbare ... (vezi toată discuția)
Am ceva in cazier? Bonnet Bonnet Mi s-a deschis dosar penal anul trecut pentru incalcarea drepturilor de autor si inca nu s-a pronuntat nici o decizie. Daca scot cazierul acum apare ceva in ... (vezi toată discuția)