avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am ceva in cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am ceva in cazier?

Mi s-a deschis dosar penal anul trecut pentru incalcarea drepturilor de autor si inca nu s-a pronuntat nici o decizie. Daca scot cazierul acum apare ceva in el? Am voie sa parasesc tara inainte de pronuntarea deciziei?
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2008
Bonnet, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:30, 10 Octombrie 2008
Nu apare nimic acum in cazier.
Daca nu exista interdictie de a parasi tara o puteti face.

avocat Claudiu Lascoschi
Multumesc pentru raspuns.

Nu inteleg de ce dureaza asa de mult pentru a se lua o decizie. In aprilie cind am dat declaratia mi-a zis ca dureaza cam 2 luni. Au trecut 6 luni si nimic. M-am saturat de asteptare. As pleca si eu in Anglia la munca dar s-ar putea in orice moment sa ma cheme inapoi.. asa ca stau aici si tot astept.. :(
Incercati sa va angajati un avocat si puteti pleca.
Altfel va poate judeca in lipsa sau pot aparea alte probleme.
In caz extrem va anunta avocatul cand trebuie sa veniti daca va trebui.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarirea penala o piedica? nccionut nccionut buna ziua, As dori sa stiu si eu dak pt faptul k esti urmarit penal poti pleca sa muncesti in strainatate cu contract facut din romania. Adik in sensul k ... (vezi toată discuția)
Acuzat de delapidare Mica-Maria Mica-Maria Sunt acuzat intr-un dosar penal pt. delapidarea sumei de 45000 lei si de fals in inscrisuri sub semnatura privata. Mi-am recunoscut vina in fata comisarului ... (vezi toată discuția)
Prescrierea pedepsei catusa catusa am un prieten are hotararea judecatoreasca de prescriere a pedepsei cu inchisoarea poate intra in tara tinand cont ca el nu este sters din lista de urmariti,si ... (vezi toată discuția)