avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de delapidare

Sunt acuzat intr-un dosar penal pt. delapidarea sumei de 45000 lei si de fals in inscrisuri sub semnatura privata. Mi-am recunoscut vina in fata comisarului care a instrumentat cazul meu. Dosarul meu a fost trimis la procuratura de 35 zile. M-am prezentat la procuratura sa intreb de situatia dosarului si mi s-a raspuns ca nu este luat de nici un procuror. Unde trebuie sa ma adresez deoarece am un contract de munca in strainatate pe care l-am intrerupt ca sa ma pot prezenta pentru declaratii si pe data de 15 aprilie trebuie sa ma prezint la locul de munca.
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 07:49, 30 Martie 2010
Sa ziceti multumesc daca nu sunteti arestat! B-)
Nu cred ca procurorul va va incuviinta parasirea tarii daca ii spuneti ca vreti sa va duceti la munca in strainatate! B-)
Eventual plecati si semnati un contract de reprezentare avocatiala cu un avocat! Oricum , condamnarea dvs este inimenta! Sansa dvs este ca prejudiciul sa fie recuperat de catre persoana vatamata (societatea la care ati lucrat) si astfel sa aveti sansa unei condamnari cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei!B-)
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat
Va multumesc pt. raspuns. Am consultat un avocat care mi-a spus ca trebuie sa voresc cu procurorul de caz sa-mi citeasca materialul. Mi-e teama sa plec fara incuviintare ca nu cumva sa ma aduca inapoi legat. Nu plec din tara de placere ci tocmai pt. a reusi sa acopar din prejudiciu si sa am cu ce intretine familia( am un copil minor si sotia nu are nici un venit)
Incercati sa va angajati avocat.
Trebuie sa va audieze si procurorul.
Daca avocatul stie cum sa puna problema situatia s-ar putea rezolva.
Trebuie procedat cu delicatete...:)
Cum "sa va citeasca materialul" ? Nu o sa vi-l "citeasca" ( prezentarea materialului de urmarire penala)decat cand va fi terminata ancheta. Nu puteti parasi tara decat cu incuviintarea Parchetului( care nu cred ca va fi de acord). Plecarea fara incuviintare va inclina mult balanta impotriva dvs.Incercati sa va angajati in tara.
Daca are un avocat istet se pot gasi solutii.Depinde foarte mult de felul in care gandeste situatia avocatul.
Daca vrea sa munceasca se poate sa plece dar daca procurorul afla...:hm:
Esential este sa nu se sustraga.
Toata treaba este sa aiba un avocat cu care sa tina legatura pentru ca daca dispare fara urma...va ajunge unde nu vrea el...

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Are dreptul sa paraseasca tara? Mica-Maria Mica-Maria Dosar penal : fals in inscrisuri private. Pentru obtinerea unui imprumut la CAR a falsificat semnaturile girantilor. Cei trei giranti au depus plangere penala ... (vezi toată discuția)
.... marinutzu marinutzu buna ziua! numele meu este Buse Victor Marian am facut o prostie ...mai mare decat mine ...intr-o seara impreuna ca alti prieteni am plecat la o mica plimbare ... (vezi toată discuția)
Prezenta pe perioada procesului Silvia  Aldea Silvia Aldea In situatia in care pe rolul Directiei Nationale Anticoruptie se afla un dosar in cadrul caruia o persoana este cercetata pentru abuz in serviciu, iar cauza nu ... (vezi toată discuția)