avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Activitate nikos61

Activitate nikos61

Răspuns la discuția Prezentare produse - inselaciune
Scuze.Nu a aparut toata intrebarea..Socrul meu a primit un telefon de la o firma de vanzari aparate bazate pe impulsuri electromagnetice,si i s-a comunicat ca a castigat un premiu in valoare de 10 euro.S-a intalnit cu persoana,un comis-voiajor de la firma,si impreuna cu alte persoane au participat la o prezentare de produse intr-un restaurant. In acest timp s-a efectuat o tombola si surpriza..a castigat 300 euro.Mentionez ca are 80 de ani si majoritatea celor prezenti in sala erau pensionari.Ca sa nu lungesc . Au semnat un act prin care se angajeaza sa achizitioneze o perna electromagnetica in valoare de 1200 euro din care se va scade cei 300 castigati la tombola.Am citit pe internet despre aceste produse si am constatat ca au patit-o si altii aceste produse fiind o mare teapa.Intrebarea este daca poate refuza acest contract,avand in vedere varsta si faptul ca nu au achitat nimic.Multumesc

[Editat - pe forum nu este permisa postarea numelor de persoane fizice sau juridice, prezentati va rog doar problema pe care o aveti. Multumesc]
Buna ziua.Socrul meu a primit un telefon de la o firma de vanzari aparate bazate pe impulsuri electromagnetice,si i s-a comunicat ca a castigat un premiu in valoare de 10 euro.S-a intalnit cu persoana,un comis-voiajor de la firma orin([ link extern ]