avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Prezentare produse - inselaciune
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Prezentare produse - inselaciune

Buna ziua.Socrul meu a primit un telefon de la o firma de vanzari aparate bazate pe impulsuri electromagnetice,si i s-a comunicat ca a castigat un premiu in valoare de 10 euro.S-a intalnit cu persoana,un comis-voiajor de la firma orin([ link extern ]
Cel mai recent răspuns: nikos61 , utilizator 19:51, 10 August 2012
Scuze.Nu a aparut toata intrebarea..Socrul meu a primit un telefon de la o firma de vanzari aparate bazate pe impulsuri electromagnetice,si i s-a comunicat ca a castigat un premiu in valoare de 10 euro.S-a intalnit cu persoana,un comis-voiajor de la firma,si impreuna cu alte persoane au participat la o prezentare de produse intr-un restaurant. In acest timp s-a efectuat o tombola si surpriza..a castigat 300 euro.Mentionez ca are 80 de ani si majoritatea celor prezenti in sala erau pensionari.Ca sa nu lungesc . Au semnat un act prin care se angajeaza sa achizitioneze o perna electromagnetica in valoare de 1200 euro din care se va scade cei 300 castigati la tombola.Am citit pe internet despre aceste produse si am constatat ca au patit-o si altii aceste produse fiind o mare teapa.Intrebarea este daca poate refuza acest contract,avand in vedere varsta si faptul ca nu au achitat nimic.Multumesc

[Editat - pe forum nu este permisa postarea numelor de persoane fizice sau juridice, prezentati va rog doar problema pe care o aveti. Multumesc]
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - contract vanzare cumparare produs medical ioanman ioanman Buna seara. Va rog sa ma ajutati in legatura cu o problema: tatal meu a fost invitat telefonic de catre o firma din Oradea la o prezentare de produse de ... (vezi toată discuția)
Tombola-conditii de organizare clclcl clclcl Buna ziua, cine ma poate ajuta in privinta vanzari unui bun prin metoda tombola/tragere la sort, care sant conditiile si daca se poate face de catre o persona ... (vezi toată discuția)
Premii zepter expro expro cum inregistrez o fact .cu un premiu de la un concurs (fact intre 2 soc. com.) (vezi toată discuția)