avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate calin13

Activitate calin13

Răspuns la discuția CONTRACT IMOBIL
multumesc mult pentru raspunsuri si promptitudine,v-as aplauda dar nu stiu de unde.....
p.s. inca o intrebare...cum se poate face succesiunea daca unul dintre copii nu se poate prezenta si daca nici nu vrea sa faca imputernicire?
Răspuns la discuția CONTRACT IMOBIL
costurile succesiunii sunt suportate ce catre cel care initiaza succesiunea sau la final costul se va imparte proportional cu cota parte din mostenire?
Răspuns la discuția CONTRACT IMOBIL
Pentru a face succesiunea, ce pasi trebuie sa urmeze bunica mea si cat timp dureaza? Precizez ca fiica ei, mama mea, este in strainatate si este posibil sa nu se poata prezenta la succesiune .Cine suporta cheltuielile succesiunii?
Multumesc
Discuție CONTRACT IMOBIL
Buna ziua.,

Am o nelamurire si am intrat aici in speranta ca pot gasi un raspuns util.

Bunica mea ,vaduva, detine un apartament pe care doreste sa mi-l dea mie. Pe contractul acestui apartament sunt proprietari ambii bunici(bunicul a decedat in aprilie 2012). Acestia au doi copii. Cum trebuie sa procedez pentru a intra in posesia apartamentului? Bunica mea imi poate lasa jumatatea ei de apartament fara ca succesiunea sa fie facuta? Daca da, prin ce procedura? Poate vinde acest apartament?
Daca imi face contract de donatie pe jumatatea ei de apartament fara ca succesiunea sa fie facuta, acesta poate fi contestat ulterior in instanta de catre copii ei?
Multumesc anticipat!