avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters261413

Activitate ContSters261413

Va multumesc mult!!
Poi acum nu mai pot face nimic.. ma suparat faptul ca nu a vrut sa imi inceteze contractul din acea zi si mi-a zis ca numai de a2a zi poate...Am pierdut o zi .. :(...
Da eram in prima luna de proba.. insa nu a dorit sa imi primeasca cererea in prima zi de concediu ci doar din a 2a...lichidarea mi-a dat-o in prima zi de concediu insa in decizie scrie ca inceteaza cu a 2a zi de concediu...ca sa imi plateasca numai o zi din 2...eu am depus o cerere (data 29 - priam zi de concediu, apoi ma facut sa scriu alta cu dta de 30 ) ..
Buna ziua..daca ma poate ajuta cineva cu un rasp va rog...

Am lucrat la firma"x" timp de 1 luna (contr cu per nedet)..In urma unor neintelegeri am solicitat incetarea contractului de munca. In ziua in care am solicitat incetarea contractului era prima zi de concediu ( primisem concediu pe o durata de 5 zile).
In momentul in care am depus demisia la biroul de resurse umane al firmei mi sa spus ca nu poate sa imi incheie contractul in acea zi retroactiv, ci mi-a aruncat cererea de demisie pe care o formulasem (ce avea ca data prima zi de concediu) si ma pus sa fac o alta din care sa rezulte ca incetarea contractului se va produce in a 2a zi de concediu..fapt pt care voi fi platita doar 1 zi din cele 2...Eu am solicitat in repetate randuri sa mi se incheie in acea zi contractul si anularea concediului... insa nu mi sa acceptat ...
Credeti ca a fost legala procedura?? Am dorit rezilierea contractului pe loc. Pe nota de lichidare este mentionata prima zi de concediu ..insa pe decizie e specificata a2a zi de concediu...
Buna ziua, m-ar interesa cum se face calculul unei pensii de intretinere. Pensia se va incasa de la depunerea dosarului in instanta sau de la pronuntarea hotararii judecatoresti cu plata acesteie de la depunerea cererii ? Cuantumul pensiei se va calcula in functie de venitul net al parintelui (cel de pe contract) care nu are custodia copiilor sau se adauga si sumele castigate din ore suplimentare ?