avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate medeea2

Activitate medeea2

multumesc fff mult
Răspuns la discuția poprire salar
multumesc fff mult
Multumesc f mult pt. raspuns.Deasemenea , tot de catre cei de la impozite si taxe mi s-au poprit si conturile din banci , este legal???
Răspuns la discuția Stingerea obligatiilor fiscale
bine , si daca este inceputa executarea silita , deci exista un titlu executoriu nu se mai tine seama de art. 169?, mai precis nu trebuie in primul rand sa se ia suma inscrisa in titlul executoriu???
Stiu ca se poate pana la 1/3 din salar, dar CHIAR SI IN CAZUL CAND LUCREZ 2 ORE PE ZI?
Discuție poprire salar
As vrea sa stiu daca , in cazul in care lucrez doar 2 ore pe zi mi se poate face poprire pe salar de catre cei de la impozite si taxe locale.Mentionez ca am o amenda neplatita in valoare de 680 lei si am fost instiintat ca mi se va face poprire pe salar.Este posibil asa ceva , tinand cont ca lucrez doar 2 ore pe zi???
Multumesc f. mult , vroiam sa fiu sigur.
Avand o amenda din 2010 si refuzand sa o platesc , am decis sa platesc impozitul pe casa si pe masina ce-l datoram catre bugetul local on line.Am avut surpriza sa observ ca suma ce am achitat-o on line s-a scazut ulterior de la amenda.Mi s-a invocat ordinea de stingere a creantelor fiscale si anume ca se sting in ordinea vechimii , iar amenda era cea mai veche datorie ce o aveam.S-a facut referire in acest sens si la art. 169 din codul de procedura fiscala.E corect? Sau erau obligati sa scada suma achitata din impozitul pe cladire si masina?